עבור לתוכן

מודם USB מתנתק בלי סיבה

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם המודם USB שלי, לפני מספר ימים שידרגתי את הקו שלי ל- 1.5MB (הייתי ב- 0.5MB) ומאז יש לי בעיות של ניתוקים. הניתוקים קורים אך ורק בשעות הערב (מוזר לא?) ולא קשורים לעומס על המודם (קורה גם כשהמודם לא בשימוש). כשהמודם מתנתק אז הוא לא מצליח לאתחל את ה- ADSL במשך מספר שעות. הדרייברים של המודם מעודכנים ואני לא מצליח לחשוב על משהו אחר שיכול לגרום לבעיה.

מספר "התייעצויות" עם תמיכה תכנית של 012 לא פתרו את הבעיה והם אמרו לי להחליף מודם, אז לפני שאני רץ להוציא 200-300 ש"ח על מודם חדש אני רוצה להיות בטוח שניסיתי הכל.

PENTIUM 4 2.8 HT

ASUS P4P800 DELUX

GEIL 256RDRAM X2

APACHE ADSL MODEM AB-DSL-C

MAXTOR 40GB

LG 52X24X52

CD-ROM X52

RADEON 9700PRO

פורסם

לחבר שלי יש אותה בעיה עם הרוטל USB (כחול כזה דקיק עומד)

הפתרון היחידי שעוזר זה לחבר מודם אחר (הוא לקח את האלקטל - שמתחבר לכרטיס רשת ולא ל USB)

פורסם
  • מחבר

כן, באמת המליצו לי לקנות מודם שמתחבר לכרטיס רשת.

בכל מקרה, זה המודם שיש לי כרגע -

http://www.apache-micro.com/english_flash/03_products/broadband/ABDSL-C.htm

אני לא מצליח להבין מדוע הוא עושה בעיות, כי כשהייתי ברוחב פס של 0.5MB לא היו לי שום בעיות וזה התחיל רק אחרי ששידרגתי את הרוחב פס, ומדוע זה קורה רק בשעות מסוימות????

פורסם

לא נתקלתי בו ואין לי מושג איך הוא

קנית אותו או שהוא בהשכרה?

תדבר עם בזק ב 1800340340 אם הם באמת אומרים שלהחליף מודם יפתור את הבעיה

תבקש זיכוי אל תסכים לקנות אותו בכספך ולהשאר עם המודם הזה זרוק במגירה..

אני אישית אני ממליץ לך פשוט להשכיר את האלקטל speed touch home כולה משלמים על זה 10 שקל לחודש השכרה וזה עדיין ציוד בזק אז מה אכפת לי מהמודם, שיש לי בעיות איתו הם ישר באים להחליף לי באלקטל אחר (ב3 שנים האחרונות זה קרה רק פעם אחת)

פורסם
  • מחבר

לא נתקלתי בו ואין לי מושג איך הוא

קנית אותו או שהוא בהשכרה?

יש לי אותו מעל לשנה ולכן הוא כבר שלי (אני לא יודע אם לצחוק או לבכות).

פורסם

זה ככה בכל המודמים?

אם שלי אצלי 3 שנים הוא שלי?!!?!?!

חח אני במקומך הייתי בוכה, זה לא זכות כזאת גדולה לקבל מודם USB שיהיה שלך..

סתם לא באתי לבאס אבל תדבר עם בזק ב1800340340 תגיד להם מה ה"סימפטומים" ותראה מה הם מציעים

אם אכן הם חושבים שהמודם זאת הבעיה - אפילו שנראה לי מוזר כי לדעתי זה בעיה בחידוש תשתית שעשו לך

אז תגיד להם שאתה רוצה להשכיר אלקטל ותשאל אם יש זיכוי כלשהו אם אתה מחזיר את המודם שיש לך כרגע

עריכה:

דבר ראשון אני חושב שעדיף לשים את התארד בפורום רשתות ואינטרנט

דבר שני קבל תיקון, אמורים להתקשר בנושאים האלה ל 199 ולא ל1800.. :)

פורסם
  • מחבר

זה ככה בכל המודמים?

אם שלי אצלי 3 שנים הוא שלי?!!?!?!

חח אני במקומך הייתי בוכה, זה לא זכות כזאת גדולה לקבל מודם USB שיהיה שלך..

סתם לא באתי לבאס אבל תדבר עם בזק ב1800340340 תגיד להם מה ה"סימפטומים" ותראה מה הם מציעים

אם אכן הם חושבים שהמודם זאת הבעיה - אפילו שנראה לי מוזר כי לדעתי זה בעיה בחידוש תשתית שעשו לך

אז תגיד להם שאתה רוצה להשכיר אלקטל ותשאל אם יש זיכוי כלשהו אם אתה מחזיר את המודם שיש לך כרגע

כבר דיברתי עם בזק, ועם 012 שהם הספקים שלי, ועם כל שאר העולם והם אמרו לי להחליף מודם, אני רק מחפש אולי יש עוד משהו נוסף שיכול לפתור לי את הבעיה לפני שאני קונה מודם חדש.

אגב, אני לא יכול להחליף את המודם כי עברה יותר משנה מאז שקיבלתי אותו (ככה כתוב בחוזה), אז כן המודם הוא שליייייייי!

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני חושב שעדיף לשים את התארד בפורום רשתות ואינטרנט

דבר שני קבל תיקון, אמורים להתקשר בנושאים האלה ל 199 ולא ל1800.. :)

קיבלתי את הערה, איך אני מעביר?

פורסם

אין לחברים שלך ADSL? אף אחד לא יכול להשאיל לך את המודם שלו לשעה\שעתיים לבדיקה.. ?

בקשר להעברה של התארד תשלח מסר למנהל הפורום...

ושתי דברים שכדאי לך לזכור

1. לא מצטטים הודעה מעליך

2. לא שולחים 2 הודעות ברצף, בשביל זה יש את הכפתור "עריכה" ;)

פורסם

תיקח את האלקטל של בזק!

פורסם

את ה speed touch home שמתחבר לכרטיס רשת

יש להם עוד דגם, אלקטל 5100 2100 משהו כזה.. לא זוכר את המספר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים