פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים תנסה לשנות את גודל המסך מ FULL SCREEN ל WIDOW BORDED משהו כזה.. ואז יסתדר.. גם אצלי הייתה אותה הבעיה
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים יש מצב תעלה תמונה מה אתה רואה שזה לא במסך מלא? צילום של המסך ולא סקרינשוט
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים מחבר יש מצב תעלה תמונה מה אתה רואה שזה לא במסך מלא? צילום של המסך ולא סקרינשוט וזה במסך מלא
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים אההה עכשיו הכל מובן.בהגדרות של ה nvidia control panel צריך לשנות את המצב scaling ל full screen.כרגע זה מוגדר אצלך בלי scaling ובגלל שאתה עובד על רזולוציה נמוכה יותר מזאת של המסך הוא מראה את התצוגה בגודל האמיתי
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים דרך nvidia control panel. תחפש שם הגדרת scaling עם אפשרות aspect ratio ו full screen ו no scaling. לא יודע בדיוק באיזה עמוד זה נמצא
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים מחבר נכנסתי ללוח בקרה אבל מה שמוזר שאין לי את ההגדרות שאתה רשמת יש מצב שאני צריך להתקין את הדרייבר שלו עצמאית מהאתר?
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים חייב להיות לך משהו כזה אחרת זה לא היה קורה. זה או ב- nvidia control panel או אם יש לך כרטיס מסך נוסף אז בזה של intel. בכל מקרה מומלץ לעדכן את הדרייבר לכרטיס מהסך להכי עדכני מ- http://geforce.com/drivers (תעשה ניקוי עם DDU קודם כדי למנוע תקלות)
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים רק אני פה לא מבין למה בכלל יש דיון על GTA V שמישהו מנסה להריץ על פאקינג 8600M?
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים *860Mחיפשתי קצת בנצמרקים לכרטיס הזה ל gta והוא מצליח להריץ אותו מספיק טוב בהגדרות נמוכות-בינוניות על 1080p
פורסם 2015 בספטמבר 110 שנים מחבר הבעיה הסתדרה מסתבר שזה בגלל שהדרייבר של הכרטיס מסך לא היה מותקן עד שהורדתי אותו בעצמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.