עבור לתוכן

Gta v לא רץ במסך מלא

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בעיה שהמשחק לא רץ לי במסך מלא ורציתי לדעת איזה רזולוציה הכי מומלץ לי לשחק את המשחק זה הכרטיס מסך שלי

nvidia gtx 860m 2gb

תודה לעוזרים

פורסם

אז תכנס למשחק ותבחר במצב מסך מלא?

הרזולוציה המומלצת היא דבר ראשון הרזולוציה הטבעית של המסך שלך. אם אתה לא יכול להריץ את המשחק ב- FPS סביר בהגדרות נמוכות אז מורידים רזולוציה.

פורסם

הרזולוציה המומלצת היא דבר ראשון הרזולוציה הטבעית של המסך שלך. אם אתה לא יכול להריץ את המשחק ב- FPS סביר בהגדרות נמוכות אז מורידים רזולוציה.

פורסם
  • מחבר

הוא מוגדר על מסך מלא

פורסם

מסתבר שיש באג במשחק (אם לא תיקנו אותו עדיין) שלא מאפשר כניסה למצב מסך מלא אם קצב הריענון שמוגדר במשחק לא זהה לזה של ווינדוס. תבדוק ותעדכן אם זה המקרה.

ואם יש לך teamviewer רץ ברקע תכבה גם אותו, מדווחים שגם הוא גורם לבאג כשה

פורסם
  • מחבר
מסתבר שיש באג במשחק (אם לא תיקנו אותו עדיין) שלא מאפשר כניסה למצב מסך מלא אם קצב הריענון שמוגדר במשחק לא זהה לזה של ווינדוס. תבדוק ותעדכן אם זה המקרה.

ואם יש לך teamviewer רץ ברקע תכבה גם אותו, מדווחים שגם הוא גורם לבאג כשה

אין לי team viewer וניסיתי לשים את הרזולוציה של המסך למשחק אבל המשחק רושם שאין מספיק זיכרון אפילו שמתי על full hd וזה לא הסתדר וזה מבאס

פורסם

אין צורך לצטט תגובות מעליך זה סתם מעמיס על העמוד.

מה הרזולוציה של המסך שלך?

תוודא שמופעל לך ignore suggested limits בהגדרות תצוגה של המשחק כדי לעבור מעל למגבלה של ה vram.

שים לב שלמרות שהמשחק לא תמיד מחשב את הערך נכון, ולא מציג את הכמות שאתה בפועל תשתמש בה רוב הזמן, הוא מציג את המקסימום שאתה תגיע אליו בזמן משחק. ברגע שאתה משתמש ביותר vram ממה שיש לך המשחק יתחיל לטעון דברים מהכונן הקשיח וזה גורם ל"תקיעות". זה יכול לקרות יותר פעמים, זה יכול לקרות פחות, אבל זה יקרה.

פורסם

-

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה של המסך היא 3840 על 2160

פורסם

על רזולוציה כזאת לא תוכל לשחק.

תגדיר 1920x1080 בלי MSAA ותנסה לשחק.

אתה אמור ללהצליח להריץ אותו ברזולוציה הזו על הגדרות בינוניות +- (כמובן תלוי גם בשאר המפרט)

פורסם

תוודא את זה:

פורסם
  • מחבר

איך בודקים את זה? אין לי מושג פשוט

פורסם

אני לא יודע איפה בדיוק ההגדרה נמצאת ולא יכול לבדוק עכשיו. תחפש בהגדרות refresh rate.

כדי לבדוק בווינדוס: **עד שלב 4!** http://www.sevenforums.com/tutorials/256-screen-refresh-rate-display-settings.html זה ככל הנראה 60.

ומה בדיוק קורה כשאתה מגדיר את המשחק למסך מלא? הוא חוזר למצב חלון?

פורסם
  • מחבר
אני לא יודע איפה בדיוק ההגדרה נמצאת ולא יכול לבדוק עכשיו. תחפש בהגדרות refresh rate.

כדי לבדוק בווינדוס: **עד שלב 4!** http://www.sevenforums.com/tutorials/256-screen-refresh-rate-display-settings.html זה ככל הנראה 60.

ומה בדיוק קורה כשאתה מגדיר את המשחק למסך מלא? הוא חוזר למצב חלון?

שאני מגדיר למצב חלון ומחזיר למצב של מסך מלא אין שינוי עדיין המשחק לא על מסך מלא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים