עבור לתוכן

oc ל955 black edition

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, כפי שרשום בכותרת יש לי את הPhenom 955 black edition ,

המכפלה שלו פתוחה ככה שלא הייתי צריך להתעסק יותר מדי עם מתחים וחישובים,

אני מנסה להגיע לאיזור ה4.0 , האם זה אפשרי ?

נכון לעכשיו מעל 3.7 אין לי יציבות, גם כשאני מעלה את המתחים וגם כשהטמפ' לא עוברת את ה40

מה אפשר לעשות ? יש למישהו ניסיון עם המעבד הזה ?

בנוסף, בביוס אין לי אפשרות לשנות המתח של הvcore ,זה אמור להיות ככה ?

פורסם

מה המפרט המלא ? איזה לוח יש לך ? יכול להיות שיש לך לוח לא מתאים. המעבדים הלל דורשים הרבה מתח .

פורסם
  • מחבר
מה המפרט המלא ? איזה לוח יש לך ? יכול להיות שיש לך לוח לא מתאים. המעבדים הלל דורשים הרבה מתח .

Gigabyte GA-770TA-UD3

Seasonic 520w

hd4890

4gb

אשמח אם תוכל להגיד לי בדיוק מה לעשות בתוכנה overdrive שאיתה אני משתמש לעשות oc

תודה רבה

פורסם

אל תשתמש בה.

תעשה O.C כמו שצריך - דרך ה Bios.

מנסיוני עם המעבדים האלה, מאוד קשה לייצב אותם מעל 3.7, וגם אם תצליח, התועלת מכך לא תהיה גדולה.

אישית הרצתי אותו תקופה על 4.2 על מתח פסיכי ו 80 מעלות במאמץ.

עד שראיתי שבעבודה אין משמעות ממשית לקפיצה בין 3.7 ל 4.2 וזה לא שווה לי את התוספת חום, רעש ובלאי למאוורר (שהרי עבד כמעט קבוע על RPM גבוה).

עוד פרט חשוב - איזה קירור יש לך שם?

פורסם

לי היה מעבד 945 PII, שאין לו אפילו מכפלה פתוחה ועבד לי יציב על 3.8 במשך שנים עם מתח של 1.425V.

מה שכן הייתה לי את הרביזיה של ה95W, והלוח שהיה ברשותי עם ערכת שבבים 790X שמעולה לOC .

כדאי ורצוי לשלב את המעבדים הללו עם קירור אוויר איכותי, בטח ובטח את 955 שעובד הרבה יותר חם ממה שהיה לי במיוחד אחרי העלאת מתחים.

לגבי המתחים הנה צילום מסך של הbios שלך מתוך הmanual של לוח האם , אצלך זה ככה?.

[ATTACH=CONFIG]9347[/ATTACH]

לפי מה שאני רואה, נראה לי שאם תשנה את הערך מauto לmanual דווקא כן תוכל לשנות את ערכי המתחים השונים.

פורסם
  • מחבר
לי היה מעבד 945 PII, שאין לו אפילו מכפלה פתוחה ועבד לי יציב על 3.8 במשך שנים עם מתח של 1.425V.

מה שכן הייתה לי את הרביזיה של ה95W, והלוח שהיה ברשותי עם ערכת שבבים 790X שמעולה לOC .

כדאי ורצוי לשלב את המעבדים הללו עם קירור אוויר איכותי, בטח ובטח את 955 שעובד הרבה יותר חם ממה שהיה לי במיוחד אחרי העלאת מתחים.

לגבי המתחים הנה צילום מסך של הbios שלך מתוך הmanual של לוח האם , אצלך זה ככה?.

[ATTACH=CONFIG]9347[/ATTACH]

לפי מה שאני רואה, נראה לי שאם תשנה את הערך מauto לmanual דווקא כן תוכל לשנות את ערכי המתחים השונים.

יש לי arctic xtreme rev 2

עריכה : הצלחתי דרך הביוס.

אשמח אם תגידו לי איך אני אוכל להוציא את המקס' מהמעבד, כרגע אין לי בעיה של טמפ' גם ב3.7, הטמפ' במנוחה נעה בין 30-40 ובמאמץ מקס' 62

פורסם

ניסוי וטעייה בלבד.

כל מעבד הוא אחר מבחינת יכולות ההמהרה שלו.

תרים את המכפלה בקפיצות קטנות ותבדוק יציבות, כשתתקל בחוסר יציבות (קריסה/מסך כחול וכו') תרים קצת מתח וכן הלאה וכן הלאה.

לאחר שתגיע לנקודת הרוויה מבחינתך, קח צעד קטן אחורה במכפלה ותישאר שם.

פורסם

קח בחשבון שהמעבדים של AMD אוהבים מתח, אז רוב הסיכוים שתיתקל במגבלה מהר, תעדכן בתוצאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים