עבור לתוכן

מישהו כבר התחבר ל Unlimited?

Featured Replies

פורסם

הם סוף סוף הגיעו עם הסיב לבניין שלי, הרכיבו גם את הקופסת תקשורת שממנה אמורים לצאת (בקרוב) כבלי רשת לדירות.

לפני שאני סוגר פינה, מעיף את אורנג' ובזק ועובר אליהם, הייתי רוצה לשמוע ממי שכבר מחובר אליהם מה ואיך איכות השירות. הבנתי שיש כאלה שהתחברו דרך הפיילוט.

גו...

פורסם

איפה אתה גר?

פורסם
  • מחבר

רמת גן, ליד ראש ציפור

פורסם

לצערי אליי הם עוד לא הגיעו למרות שאני גר לא רחוק ממך. ספר עוד כמה חודשים איך זה.

פורסם

נו איךךך ?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא חיברו. :(

פורסם

אירוניה במיטבה.

אינטרנט מהיר שמהירות הפריסה שלו איטית.

מישהו מתהפך בקברו.

פורסם

אנחנו מדינת עולם שלוש אין מה לעשות עד שבונים משהו אתה מסיים בית ספר, צבא ומתחתן ואז אולי זה מגיע אבל זה מגיע מתי שאין לך צורך בזה.

פורסם
אנחנו מדינת עולם שלוש אין מה לעשות עד שבונים משהו אתה מסיים בית ספר, צבא ומתחתן ואז אולי זה מגיע אבל זה מגיע מתי שאין לך צורך בזה.

אינטרנט של ADSL ואז כבלים הגיע ודוקא בלי כל הבולשיט הפרסומי.

אני זוכר שכששיחקתי UT99 בזמנו עוד עם מודם56, כן חיכיתי, אבל זה הגיע תוך שנתיים בערך ובלי שום פרסומים למייל שלך.

עם Unlimited, לאחר שנרשמתי לקבל "עדכונים מתי יגיע לאיזור שלך" - אני מקבל עדכון פעם לשבוע על עדכונים בכל חור חדש שהם שמים את התשתית. ביקשתי מהם? לא. קיבלתי פרסום שווא? כן.

פורסם
אירוניה במיטבה.

אינטרנט מהיר שמהירות הפריסה שלו איטית.

מישהו מתהפך בקברו.

חזק. ברשותך שמתי את זה בעמוד הפייסבוק שלהם. תודה (:

פורסם
  • מחבר

חחח, כל כך נכון.

פורסם

רגע עדי, אתה יכול להתחבר!?

[ATTACH=CONFIG]9524[/ATTACH]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים