עבור לתוכן

ת'רד המלצת חנויות לקניית סמארטפון סיני (בטוח כבר יש)

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות כמה מכשירים:

XIAOMI Redmi 2 PRO

XIAOMI Mi4

היכן הכי מומלץ לרכוש?

DX

EBAY

חנויות סיניות?

בארץ???

פורסם

ל pandawill יש ביקורות בינוניות אבל אני אישית קניתי משם והיה מצויין, גם כשהייתה בעיה התקשורת מולם הייתה טובה והם ניסו לעזור.

ב aliexpress בדרך כלל תמצא את המחירים הזולים ביותר אבל בחלק מהחנויות שם מתקינים אפליקציות סיניות על שלא צריך וגם חשוב לבחור חנות עם הרבה ביקורות ועדיף אחת שקנו ממנה בעבר את הדגם הזה.

DX ו BANGGOOD חנויות טובות, המבחר שם פחות מרשים ולרוב הן לא הכי זולות אבל הן ידועות כחנויות טובות.

יש את החנות החדשה של gizchina, גם לא הכי זולים אבל יש להם מחסנים באירופה (בדומה ל antelife):

http://shop.gizchina.com/

פורסם

איפה שהכי זול....?

אין לי תשובה ישירה לתת מכוון שקניתי מכולם, ולרוב הכל היה בסדר, זה תלוי מאוד בדילים של אותו הזמן, פעם שווה לקנות פה, ופעם שווה לקנות שם..

ממילא "האחריות" לא רלוונטית במרבית המקרים (אולי מלבד אמזון ששם רמת השירות שלהם היא מעבר לכל דבר מוכר לרוב) אבל ההיצע

שם מוגבל למדי לעיתים והמחיר לרוב גם לא זול במיוחד בדברים האלו בשיכלול כולל.

אני אישית מזמין הכל מחו"ל, בכמויות, בדבר היחיד שאני משתדל להימנע מלהזמין זה כל מה שקשור לסלולאר\טאבלטים וכ' כי זה ידוע בתור

מוצרים "מושכי אש", לכן לא משנה היכן אתה מזמין שים לב שא'- החנות\מוכר לא יחליט להגדיל ראש ולהדביק תג מחיר הזוי ולא הגיוני בעליל

למכשיר, כי זה יכול לסבך אותך כהוגן, למרות שזה לא תמיד פשוט לא משנה כמה יפה וברור אתה מבקש, שנית תמיד עדיף להזמין מחנות\מוכר

שיסכימו לשלוח דרך דואר רגיל עם מספר מעקב ולא יתעקשו על שילוח דרך חברות פרטיות כמו EMS\DHL\USP וכ'.

פורסם
  • מחבר

תודה!

לא כל כך קריטי לי אחריות אבל אני רוצה לדעת שאקבל מה שהזמנתי בזמן שהובטח ולא יסבכו אותי עם המכס.

משלוח בדואר רגיל כמובן.

אם יש בעיה - שיהיה עם מי לדבר.

DX בסדר במובנים האלה?

ספציפית ל-XIAOMI - יש חנות מומלצת מעל השאר?

פורסם

תעשה ראשית כל בדיקה מקיפה של מחירים, זה ברור שהזמנה מחו"ל תיהיה זולה יותר, השאלה בכמה והאם ההפרש

שווה בכלל הזמנה מחו"ל, למשל ה-MEIZU נוט 2 שאני מתעניין בו יעלה כולל משלוח ומיסים אאל"ט באיזור ה-820 שקלים

מאלי אקספרס שזה בערך המקום הכי זול שניתן למצוא אותו, אך הוא קיים בבאג ב-1000 וב-גו מובייל ב-950.

לא עשיתי בדיקת מחיר יסודית ל-XIAOMI MI4 ויכול להיות שאני טועה, אבל באלי אקפרס הוא עולה סביב ה-310 דולר

לדגם היקר יותר, תוסיף מיסים זה יגיע לכמה? 1600 שקלים בערך? בגו-מובייל הוא עולה 1700..

ברור שאם הוא חומק מהמכס אתה חוסך מאות שקלים, אבל מצד שני הוא גם יכול להיתקע במכס לתקופת זמן מייאשת

למדי, או כל סיבה אחרת שיכולה לגרום לך לאי נוחות, כמו הסתבכות עם המכס בגלל הצגת מחיר שיקרי מצד המוכר\חנות, נזק

במשלוח, מכשיר לא תקין בקבלתו וכ'.

פורסם

הבעיה עם מכשירים סיניים הוא זמן ההגעה, המכס לא מתמודד טוב עם שטף היבוא הסיני והדואר הולך ומתדרדר.

כדי שלא תקבל כפל-קנס רק בגלל הצהרה לא נכונה של החנות כדאי שתקנה מחנות שמצהירה ערך נכון אבל אתה חייב לבקש את זה בהזמנה בהערוצת PAYPAL.

הנסיון המוצלח שלי היה עם geelbuying אבל גם bangood מצהירה אמת יכול להיות שגם DX בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים