עבור לתוכן

שאלה בקשר לקירור מעבד - תעזרו לי בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לדעת מה אתם מציעים

לקחת מעבד Box והמאוורר יעשה את העבודה בצורה טובה או לקחת מעבד Tray ולהוסיף מאוורר?

אני אשחק במשחקים כמו GTA V , Call of Duty

המעבד: Intel Core i7-4790 Haswell

אני רוצה לדעת אם מאוורר BOX יספיק לי או שעדיף לקחת מעבד TRAY להשקיע במאוורר קצת יותר טוב?

כרגע אני חושב לקחת Tray + מאוורר - Arctic Cooling Freezer i30

מה אתם אומרים?

נערך על-ידי GamingPower

פורסם

לגיימיניג עדיף קירור מחברה טובה ולא להסתפק בסטוק .

פורסם

יש עוד יתרון מלבד שיפור הטמפ' זה עבודה שקטה יותר, שכן במאמץ קירורי הרפרנס רועשים בצורה מציקה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אבל לא קיבלתי מכם חוות דעת על מה שרשמתי

כרגע אני חושב לקחת Tray + מאוורר - Arctic Cooling Freezer i30

מעבד - Intel Core i7-4790 Haswell

מה אתם אומרים על זה?

ותודה רבה על התגובות.

נערך על-ידי GamingPower

פורסם

1. למעבדים חזקים כמו ה Core i5 וה Core i7 רצוי לקנות קירור צד שלישי, פשוט כי סביר להניח שקירור כזה יהיה יעיל ושקט יותר מקירור הסטוק של אינטל.

2. הקירור Freezer i30 של ARCTIC נראה קירור דיי טוב ואין סיבה להימנע ממנו. אבל היות ולא מתוכננת המהרה (למעבד Core i7-4790 אין מכפלה פתוחה ולכן המהרה היא לא ממש אפשרות) אני חושב שאפשר לחסוך קצת כסף ולבחור בקירור כמו ה Freezer i11 (גם הוא של ARCTIC), שגם הוא יעיל ושקט, אם כי מעט חלש יותר (הוא מיועד ל TDP מקסימלי של 150W בעוד ש ה Freezer i30 מיועד ל TDP מקסימלי של 320W), אבל זו כבר החלטה שלך.

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר
1. למעבדים חזקים כמו ה Core i5 וה Core i7 רצוי לקנות קירור צד שלישי, פשוט כי סביר להניח שקירור כזה יהיה יעיל ושקט יותר מקירור הסטוק של אינטל.

2. הקירור Freezer i30 של ARCTIC נראה קירור דיי טוב ואין ממש מניעה להימנע ממנו. אני חושב שאפשר לחסוך קצת כסף ולבחור בקירור כמו ה Freezer i11 (גם הוא של ARCTIC), שגם הוא יעיל ושקט, אם כי מעט חלש יותר (הוא מיועד ל TDP מקסימלי של 150W בעוד ש ה Freezer i30 מיועד ל TDP מקסימלי של 320W), אבל זו כבר החלטה שלך.

אבל לא תהיה שום בעיה אם אני שם Freezer i30 במעבד הזה, הכל מתאים ויעבוד כמו שצריך נכון?

תודה רבה לך על התגובה המפורטת, עזרת לי מאוד!

נערך על-ידי GamingPower

פורסם

המעבד Core i7-4790 הוא בעל תושבת 1150 ו TDP של 84W, והקירור Freezer i30 מתאים לתושבת 1150 ול TDP מקסימלי של 320W (מומלץ 160W), כך שהוא בהחלט יתאים למעבד שבחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים