עבור לתוכן

XIAOMI RedMi Note 2 - סקירה

Featured Replies

פורסם

Xiaomi RedMi note 2 נחשב כאחד הסמארטפונים הפופולריים ביותר שניתן למצוא בעולם המודרני. זהו טלפון חכם מדהים שנבנה ממרכיבים מדהימים. התצוגה המדהימה והמפרטים המרשימים משחקים תפקיד מרכזי מאחורי הפופולריות שלו.

mmt4tlznqf1m.jpg

תצוגה

תצוגת HD המלאה 5.5 אינץ' היא אחת התכונות הבולטות ביותר שתוכל לראות בnote Xiaomi RedMi 2. מסך זה מצויד ברזולוציה מעולה של 1080 * 1,920 פיקסלים ויש לו 400 פיקסלים לאינץ'. תצוגה זו כוללת גם את טכנולוגית PSR, האחראית על גרפיקה מדהימה. למרות שזה מסך גדול מאוד, זה לא ירוקן את הסוללה שלך, בגלל למינציה מלאה של GFF. טכנולוגיה זו צמצמה את צריכת החשמל של התצוגה ב- 75%.

ביצועים

Xiaomi RedMi note 2 מופעל על ידי מעבד 8 ליבות 64bit 2.2GHz MediTek. זה חזק מספיק כדי לספק ביצועים ללא כל דאגה למשתמש. גישת המחשוב הטרוגנית של Qualcomm שיפרה את הביצועים של סמארטפון זה. המעבד מגיע עם GPU Adreno 405, אשר מספק גרפיקה מעולה. לכן, תוכל לחוות מרקמים ,צבעים וממשקי תלת-מימד מרשימים במכשיר זה.

מכשיר זה מגיע יחד עם מצלמה אחורית 13megapixels. זה יכול ללכוד תמונות במהירות סופר מהירה ללא כל טשטוש. מצלמה זו מצוידת בפלאש LED כפול טון וחיישן סמסונג. לכן, אתה יכול לצפות באיכות תמונה טובה יותר בזמן הלילה גם כן. מצלמה זו יכולה לשמש גם כדי להקליט קטעי וידאו באיכות HD בקצב פריימים של 30 פריימים לשניה. בנוסף, תוכל למצוא מצלמה קדמית 5MP בסמארטפון זה, שבו ניתן להשתמש כדי ללכוד תמונות סלפי באיכות גבוהה.

ממשק משתמש

Xiaomi RedMi note 2 כוללת את מערכת האנדרואיד האחרונה של אנדרואיד 5.0 Lollypop. עם זאת, המפתחים יצרו ממשק משתמש הרבה יותר אינטראקטיבי- MIUI 7. זה סיפק מגוון רחב של אפשרויות ייחודיות ותצוגתיות למשתמשים. הם גם הציגו חמישה רקעים שונים לטלפון, שתואמים היטב עם הצבעים הזמינים של טלפון.

חיי סוללה

המפתחים של Xiaomi RedMi note 2 הציגו סוללה מעולה של 3060mAh למכשיר זה. יש לסוללה פוטנציאל לספק את כל דרישות הכח של תצוגה מסיבית ומעבד חזק. לכן, תוכל להשתמש בסמארטפון זה ליום עם שימוש ממוצע ללא כל דאגה. כל מה שאתה צריך לעשות הוא להתמקד ביום שלך, במקום לדאוג על חיי הסוללה שלך.

איפה לקנות?

אם אתה מתרשם מהתכונות והמפרט של Xiaomi RedMi note 2, אתה יכול לרכוש אותו עם ספק דעה חופשית. אני ממליץ לרכוש מכשיר זה בחנות אמינה כמו GearBest. הם מציעים שירות מצוין לכל הלקוחות שלהם, ואתה תהיה מסוגל לקבל את זה במחיר סביר גם כן.

פורסם

מילא הביקורת, אבל רפרל לרכישה על חשבונינו? מצונזר, שים לינק עם הבהרה.

פורסם

על סמך שלוש הביקורות שלך, מצטייר לי שאתה צעיר ושואף להיות כתב/סוקר.

אני לא יודע אם הגעת לשלב של לימודי לשון והבעה ואם כן, כמה תשומת לב נתת להם כי יש כמה נקודות שאתה נופל בהן:

- בכתיבה שלך אתה מרבה לבלבל בין יחיד ורבים, נושא ומושא, זכר ונקבה וזמנים.

- כשאתה כותב ביחיד זה נותן הרגשה של דו שיח יותר מאשר סקירה עניינית. אתה הרי פונה לקהל קוראים ולא ממליץ לחבר.

- כשאתה כותב ראשי תיבות (של טכנולוגיות במקרה הזה) כדאי שתציין מה המילים מאחוריהן. לאחר מכן בטקסט תוכל להשתמש בראשי התיבות כפי שהן והמשמעות תהיה ברורה.

- תנסה להעשיר קצת את אוצר המילים שלך. 3 פעמים מילה בומבסטית כמו "מדהים" בפתיחה משדרת לי חובבניות.

- סקירה מטבעה צריכה להיות אובייקטיבית. להציג את תכונות המוצר, מה יש ומה אין. אין מקום לדעה אישית למעט אולי סייג בסוף.

נראה שהנושא הזה מעניין אותך אחרת לא היית כותב שלוש סקירות בשבועיים.

אני מאמין שקצת הקפדה והתנסויות נוספות יחדדו את המיומנות שלך והתוצאות יהיו בהתאם.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים