עבור לתוכן

צליל נמוך בסרט וצליל מעצבן כשמחברים את המחשב לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלומות,

זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף!

או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב:

אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם במחשב הישן שלי.. ובמחשב של אחי... אבל זו לא בעיה בטלויזיהההה אני לא יודע מה לעשוווותתת

עכשיו אם אתם פותרים לי בעיה אחת אז במערכת הקולנוע הביתית יש מגבר מיוחד ככה הסרט שיש בעיה איתו בקול אז אני אשמע אותו בצליל גבוה מאוד ואם תפתרו לי את הבעיה בסרט אני אוכל להנמיך את הצליל של המערכת אבל עדיין הצליל יהיה גבוה וככה אני אוכל להנות מהסרט יותר....

אני פשוט מתחנן אליכם כמה שיותר מהר כי זה ממש דחוף אני עומד להתחיל את הסרט... כבר הפופקורן מוכן וכולם יושבים בסלון מחכים...

באמת אני מבקש ממכם לעזור לי....

תודה מראש. :-\

זה ממש לא דחוף כבר... היתי אמור לשלוח את ההודעה לפני שלוש שעות אבל שככתי ללחוץ שלח כי התחיל סרט יותר טוב בשם "גברים עם כבוד" בסינמה 1 או 2 לא זוכר... בכל מקרה, זה לא דחוף עכשיו... פשוט לא ראיתי שלא לחצתי "שלח"...

אשמח אם תעזרו לי...

נ.ב.

כשאני מחשב את המחשב למערכת סטראו שלי אין את הרעש המעצבן...

פורסם

תנסה מקודדי קול אחרים.

פורסם
  • מחבר

תנסה מקודדי קול אחרים.

ניסיתי... :

בענין הסרט זו בעיה בסרט... לא במחשב... הסרט עצמו יש בו בעיה שהקול שלו נמוך מידי... כול הסרטים האחרים עובדים מעל המצוין!

בענין הטלויזיה : זה לא בגלל זה... זה לא רק בסרטים אלה כווווווול הזמן שהמחשב מחובר לטלויזיה אז יש את הרעש...

לא ידעתי לאיזה ענין התכוונת אז עניתי לך על שניהם.

תודה,

אבי.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי... :

בענין הסרט זו בעיה בסרט... לא במחשב... הסרט עצמו יש בו בעיה שהקול שלו נמוך מידי... כול הסרטים האחרים עובדים מעל המצוין!

בענין הטלויזיה : זה לא בגלל זה... זה לא רק בסרטים אלה כווווווול הזמן שהמחשב מחובר לטלויזיה אז יש את הרעש...

לא ידעתי לאיזה ענין התכוונת אז עניתי לך על שניהם.

תודה,

אבי.

עריכה:

אם אפשר אז שמישהו יעזור לי בבקשה עד השעה 10! זה מאוד חשוב... בבקשה תעזרו!

פורסם

הקפצת הודעות אסורה, אנא דאג לקרוא בקפידה את חוקי הפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים