עבור לתוכן

בעיה לאחר כיבוי ומצב שינה

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במחשב נייד הזה, גם במערכת הפעלה Windows 8.1 שהיתה לי בו היתה את אותה הבעיה.

ועכשיו יש לי Windows 10.

כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק אותו , הוא לא נדלק , וזה קורה גם לאחר מצב שינה, מה זה אומר "לא נדלק?"

המחשב עצמו מראה שנדלק , אבל אין תצוגה,

וברמקולים הוא משמיע שהמערכת הפעלה עולה, ואז כשלוחצים סתם ככה על המקשים במקלדת , שומעים רעש של צלילי מקשים דרך המחשב,!

למישהו יש פיתרון לבעיה הזו?

חשוב לי לציין שכבר עשיתי עדכון ל Bios + כרטיס מסך

לדעתי יש איזה עדכון שדופק את זה, אשמח לעזרה! תודה !

פורסם

ואם תכבה את המחשב על ידי לחיצה ארוכה על לחצן כיבוי ותדליק חזרה המחשב עולה בסדר?

אם כן, אני מהמר על דרייברים לא מעודכנים.

פורסם
  • מחבר
ואם תכבה את המחשב על ידי לחיצה ארוכה על לחצן כיבוי ותדליק חזרה המחשב עולה בסדר?

אם כן, אני מהמר על דרייברים לא מעודכנים.

כן, זה יעבוד,

כל הדרייברים מעודכנים, המערכת לא מוצאת עוד עדכונים מומלצים!

אני מציין , זה קורה לי גם ב WIN8.1 וגם ב WIN10

פורסם

אני מבין שכאשר המחשב נדלק בהתחלה המסך עובד ורק כאשר אתה מוציא אותו משינה הוא מפסיק לעבוד?

תנסה בכול זאת לבדוק דרייבר של ציפסט או כרטיס מסך. אני נתקלתי גם באותה בעיה ובמחשבי פוגיטסו והבעיה הייתה אינוורטור. זה החלק שנותן תאורה למסך.

איזה מסך מותקן אצלך בנייד האם הוא led או lcd?

פורסם
  • מחבר

אסביר לך שוב את הבעיה

כאשר המחשב כבוי! כבוי!!! 8 שעות או יותר כבוי.

המחשב עולה, אין תצוגה! הוא משמיע רעשים שהוא עלה , שומעים את הצלילים של המערכת הפעלה!

מה שאני עושה כרגע בשביל לא לכבות אותו , אני עושה Fn+F1 (זה מכניס אותו לשינה) ואז כאשר אני מדליק שוב, המחשב כבר חזר ממצב שינה והמערכת כבר עלתה (כמו שאמרתי בהתחלה עם הצלילים, המחשב כבר עלה רק אין תצוגה)

חשוב לי לציין שכאשר אני מדליק את המחשב בהתחלה ואין תצוגה על המסך בפעם הראשונה,,,, כאשר אני מחבר מסך חיצוני, אז יש תצוגה במסך החיצוני(ולא בנייד)

אשמח לפיתרונות

פורסם

אני מבין שבשום מצב המסך לא נדלק.

כפי שזה נראה הבעיה היא באינוורטור (חלק שנותן חשמל למנורת פלורסנט קטנה אשר נמצאת במסך) זה בתנאי שמורכב לך צג lcd. יכול להיות שישנה בעיה במנורת מסך ובמקרה קיצוני בלוח האם.

תעשה בדיקה פשוטה תנסה להעמיד פנס מאחורי צג של המחשב הנייד ותנסהלהתקרב למסך.

תנסה לבדוק האם אתה רואה טקסט חשוך כול שהוא על המסך. ככה תוכל לוודאות שהתאורה לא תקינה. הפנס ישמש תחליף פשוט למנורה פנימית.

מאיזו תוצרת המחשב והאם הוא באחריות?

פורסם
  • מחבר
אני מבין שבשום מצב המסך לא נדלק.

כפי שזה נראה הבעיה היא באינוורטור (חלק שנותן חשמל למנורת פלורסנט קטנה אשר נמצאת במסך) זה בתנאי שמורכב לך צג lcd. יכול להיות שישנה בעיה במנורת מסך ובמקרה קיצוני בלוח האם.

תעשה בדיקה פשוטה תנסה להעמיד פנס מאחורי צג של המחשב הנייד ותנסהלהתקרב למסך.

תנסה לבדוק האם אתה רואה טקסט חשוך כול שהוא על המסך. ככה תוכל לוודאות שהתאורה לא תקינה. הפנס ישמש תחליף פשוט למנורה פנימית.

מאיזו תוצרת המחשב והאם הוא באחריות?

ASUS G751JY

הוא באחריות , נקנה לפני חודשיים

וכנראה שאתה שוב לא הבנת ,!

המסך כן נדלק! אבל לא בפעם הראשונה שמדליקים אותו אחרי 12 שעות בערך שהוא לא היה דלוק!

אני אסביר שוב!

עכשיו לילה שעה 20:00 - כיביתי אותו ולא נגעתי בו על למחר בבוקר בשעה 08:00

עברו הרבה שעות, ואתמול עשיתי כיבוי רגיל למחשב (לא מצב שינה ולא מצב נעליים) כיבוי רגיל! התחל ->כיבוי !

בבוקר בשעה 08:00 הדלקתי אותו, הנורית של המחשב נדלקת בלבד! ולא שום נורה אחרת לא הרדיסק ולא כלום,

יש מצבים שכשאני מדליק אותו הוא נדלק וגם ההרדיסק נדלק אבל אין תצוגה על המסך,

בשביל לפתור את הבעיה הזו שכשהמחשב עולה ואני לא רואה כלום על המסך, אני מכניס את המחשב למצב שינה (Fn+F1) ב ASUS

זה מצב שינה יש על המקש סימן Z

אז אני שומע צלילים שהמחשב עלה וגם צלילי לחיצות שגויות במקשים,

בקיצור כאשר אני לוחץ על ה Fn למצב שינה ואז מדליק אותו שוב מהכפתור הדלקה, המחשב נדלק רגיל כאילו לא קרא שום דבר!

הבנת???

פורסם
  • מחבר

אין מישהו שמכיר את הבעיה?

פורסם

shlomirrr

אני מבקש כי תמנע מסגנון כזה בפורום - אנשים כאן רק מנסים לסייע לך ואין צורך לכתוב בצורה כזו - לא תורם שום דבר לדיון ולמען האמת גם לא עושה חשק לסייע יותר מדי

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

כבר עשיתי עדכון ביוס הוא הכי מעודכן 208..

עדיין ללא שינוי

עוד פתרונות???

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לסגור את הנושא, רק רציתי לבדוק אם יש פיתרון לבעיה

לי יש דרך לפתור את הבעיה

שבוע טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים