עבור לתוכן

האם יש אפליקציה לזיהוי שיחות חסויות?

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם קיימת אפיקציה שמזהה מספר חסוי בשיחה נכנסת.

פורסם

יש היא נקראת TRUE CALLER

פורסם

אתה צריך ללמוד את ההבדל בין "לא מזוהה" ל"חסוי"

פורסם
יש היא נקראת TRUE CALLER

לא מומלץ להתקין את האפליקציה הזו, היא גונבת* את מספרי הטלפון ששמורים במכשיר ומפרסמת אותם באתר שלהם. האפליקציה יודעת גם לקחת את הכתובות. לפי מה שקראתי בנט אנשים גם התחילו לקבל פרסום מכל מיני גורמים. חוץ מזה אם היא לא מותקנת במכשיר החסוי/לא מזוהה שמתקשר אז עדיין אין זיהוי.

*אתה מאשר לה לקחת את המספרים של אנשי הקשר, ובכך "דופק" את האנשים שלא רוצים להופיע במאגרים ציבוריים של מספרי הטלפון.

אני אישית לא מבין איך אנשים נופלים בשטויות האלו.

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

אפליקציות לא מכיר, לדעתי לא, יש כל מני אתרים שמציעים את השירות הזה.

פורסם

בעיקרון זה יכול לעבוד....כאשר יש שיחה לא מזוהה - היא לא מזוהה בכל המקרים פרט לאחד - כשזה מגיע לחיוב.

לכן אם אתה מתקשר נגיד מחסוי לדוגמה ל1900 - אז השיחה תהיה מזוהה ע"י המתג כדי לחייב אותך.

לכן...בתיאוריה יש אפשרות לקבל זיהוי ע"י המתג, ולכן כל האתרים הללו בעצם דורשים ממך לעשות עקוב אחריי ועושים את ה"קסם" שלהם על ידי המתג.

פורסם
לא מומלץ להתקין את האפליקציה הזו, היא גונבת* את מספרי הטלפון ששמורים במכשיר ומפרסמת אותם באתר שלהם. האפליקציה יודעת גם לקחת את הכתובות. לפי מה שקראתי בנט אנשים גם התחילו לקבל פרסום מכל מיני גורמים. חוץ מזה אם היא לא מותקנת במכשיר החסוי/לא מזוהה שמתקשר אז עדיין אין זיהוי.

*אתה מאשר לה לקחת את המספרים של אנשי הקשר, ובכך "דופק" את האנשים שלא רוצים להופיע במאגרים ציבוריים של מספרי הטלפון.

אני אישית לא מבין איך אנשים נופלים בשטויות האלו.

מה שכתבת פשוט עובדתית לא נכון, אבל זה לא ממש מפתיע אותי.

א. true caller לא "גונבת" שום דבר.

ב. אין שום היגיון בזה שהתקנה שלה "תגרום לך להתחיל לקבל ספאם" מכיוון שעצם ההתקנה שלה תמנע ממך לקבל אותו....

ג. ממש אין צורך שהיא תהיה מותקנת במכשיר שמתקשר בשביל שהיא תוכל לזהות אותו. היא מזהה לצורך העניין אפילו מספרים קוויים.

נערך על-ידי Milford Cubicle

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים