פורסם 2015 באוגוסט 2210 שנים צהריים טובים לכולם,רכשתי מלפני שנה בערך לפטופ lenovo מדגם y70-70.הלפטופ מגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 8 ושדרגתי חינמי לווינדוס 10.כל תקופה מסוימת אני אוהב לפרמט, ואני רוצה לחזור לווינדוס 7.האם יש משהו שאני צריך לדעת מעבר לפירמוט רגיל? בגלל שהלפטופ מגיע עם מחיצות מיוחדות של lenovo האם קיים חשש שאני אמחוק אותם?אם משהו לא מובן, אני אשמח להרחיב.תודה מראש, והמשך יום נעים.
פורסם 2015 באוגוסט 2210 שנים ותבדוק קודם באתר של לנובו אם יש להם דרייברים ל-7. טוב יש דרייברים נערך 2015 באוגוסט 2210 שנים על-ידי Gimel מידע נוסף
פורסם 2015 באוגוסט 2310 שנים מחבר מצ"ב 2 תמונות של מה שהתכוונתי,שימו לב למס' הרב של המחיצות..איזה מהם אני יכול למחוק?!
פורסם 2015 באוגוסט 2310 שנים מחבר וואי וואי, איזה שישו ושימחו הולך אצלך טוב, אתה יכול למחוק את המחיצה Drive 0 Partition 5: Windows8_OS כמובן תהיה ער לעובדה שימחק לך חומר, אז תשמור מה שחשוב לך. ממה שיצא לי לראות בפורומי תמיכה של לנובו, כל כונן הוא קריטי, האחד מאכסן דרייברים והשני מאכסן את ההגדרות ל-factory reset וכן הלאה אני מתכנן רק למחוק את partition 5 ולהתקין עליו מערכת הפעלה ווינדוס 7, זה אמור לעבוד תקין נכון?
פורסם 2015 באוגוסט 2610 שנים מחבר יש לי כמה גרסאות של וינדוס 7, ואלה השגיאות שקיבלתי: [ATTACH=CONFIG]9289[/ATTACH]כאן השתמשתי בוינדוס 7 עם RUFUS על GPT בשביל UEFI (Ultimate 64bit [ATTACH=CONFIG]9290[/ATTACH]כאן השתמשתי בוינדוס 7 home premium x64 גם GPT ל-UEFI והוא פשוט נתקע במסך הזה מה לעזאזל הבעיה חשוב לציין שביטלתי secure boot
פורסם 2015 באוגוסט 2610 שנים מחבר לא הבנתי למה נייד עם דיסק קשיח גג טרה יהיה עם GPT.אולי בסה"כ הוא מוגדר UEFI ? כשעשיתי bootable dok כ-MBR הוא אמר שהמחיצה מוגדרת כ-GPT
פורסם 2015 באוגוסט 2910 שנים מחבר מסיבה שאיננה ברורה, זה פתאום הסתדר והצלחתי להתקין מערכת הפעלה ווינדוס 7.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.