פורסם 2015 באוגוסט 2110 שנים יש לי כונן של 2TB שאני מאחסן עליו את כל הקבצים שלייש SSD שעליו רצה המערכת הפעלה ועוד כמה כוננים שמשמשים לאחסון של קבצים שונים אבל הכונן הראשי שכל החומר שלי נמצא עליו איכשהו מופיע לי עכשיו כריקהדבר האחרון שעשיתי היה לעשות עדכון לווינדוס וריסטרטמאז הכונן מופיע כRAW וכל הקבצים נעלמו יש טעם לנסות לשחזר את הכונן עם איזה תוכנת שחזור חימונית או שיש מצב שאיזה נק' שחזור תחזיר את המצב לקדמותו?
פורסם 2015 באוגוסט 2110 שנים נסה לבדוק אם אפשר לשחזר את המחיצה עם זהhttp://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk
פורסם 2015 באוגוסט 2810 שנים מחבר עכשיו אחרי הפעלה מחדש של הכונן הכונן מופיע אבל כל הקבצים שבתוכו פגומים או שנעלמו אני יכול להוריד אליו קבצים אבל לא יכול לחלץ לכונן קבצים אין לי מושג מה עובר עליו אבל אני מעריך שהוא שבק חייםכמו כן הוא לא מופיע בתוכנות SMART ובתוכנה של סיגייט לבדיקת כוננים לפני שהוא מתחיל בכלל את המבחן הוא רושם ישר FAIL
פורסם 2015 באוגוסט 3010 שנים מחבר עכשיו הוא נדפק שוב הוא מופיע כunallocated ולא ניתן ליצור איתו תיקיה או משו
פורסם 2015 באוגוסט 3110 שנים DISK 4 מסומן כ not initialized בצד השמאלי של התמונה.מה נותן לך קליק ימני על ה not initialized
פורסם 2015 באוגוסט 3110 שנים מחבר הוא נותן לי לבחור אם להפעיל אותו בMBR/GPT ואחרי שאני בוחר את אחד מהם אני מקבל שגיאה the system cant find the file specified
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.