עבור לתוכן

מודינג שלא כל כך קשור במחשבים - קופסא לחרב, סמל לרכב.. ותפוז!

Featured Replies

פורסם

יפה מאוד!

עם איזו מצלמה צילמת את התמונות?

• תגובות 51
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אחת קצת מיושנת - Fuji FinePix 6900Z.. לפעמים גם התמונות בביקורות של האתר מצולמות איתה.

פורסם

דיברתי על תוכנה , לא על מכונה.

זה לא בדיוק תוכנה מה שקישרת אליו ... זו מכונה שמשתמשת במחט רגיש כדי להעתיק תגוף .. אני מחפש תוכנה .. :-X

פורסם

WOW!!! ;D

פורסם

it's amazing! it's unbelievable

פורסם
  • מחבר

דיברתי על תוכנה , לא על מכונה.

זה לא בדיוק תוכנה מה שקישרת אליו ... זו מכונה שמשתמשת במחט רגיש כדי להעתיק תגוף .. אני מחפש תוכנה..

תבדוק את האתר.. זאת תוכנה.. יש להם גם מכונה שמשתמשת בלייזר בשביל להעתיק דברים, אבל לא מדבר על זה.. (זה עולה אפילו יותר..)

בעזרת CimaGraphi אפשר לעשות Trace לתמונות (לקבל שירטוט מסביב לצורה כלשהי), זה מה שאתה מעוניין..

חוץ מזה יש לתוכנה עוד חלקים כוללים ניפוח תלת מימדי של המשטח עבודה והחלק.. ויצירת תוכניות CNC כמובן..

אולי אפשר לקבל רק את ה-Trace בנפרד יותר בזול, לא יודע..

פורסם

anyways , אני אחפש משהוא חינמי .. אני לא קנה כזו תוכנה בשביל שימוש חד פעמי :\

פורסם
  • מחבר

תביא לי את השרטוט, אם הוא לא מסובך מדי אני אולי אוכל להעביר אותו ל-DXF בזמן הפנוי..

תוכנה שהופכת מ-DXF לקוד CNC יש לכם?

אייסי - 234060.

פורסם

מדהים. קבל ח"ח!

פורסם

מעניין אותי מחירים של החרב(כן גם כמה עולה חרב וכמה קופסא)ושל הסמל(כולל המחיריםן של צבעים חיתוכים הכל)

פורסם

המוד שעשיתה עם החרב ... איזה השקעה ! איזה מדהים ! איזה יופי זה יצא ! פשוט מהמם !

מאיפה קניתה את החרב ? וכמה היא עלתה ? אני גם מתכון לקנות חרב כזאת ואני ישמח לדעת על מקומות שאפשר לקנות מהם

יש לך במקרה מתרגם מיפנית לאנגלית ?

פורסם

פשוט מדהים ! אין מילים!! :o

פורסם

בהחלט הקופסא לחרב מאוד מאוד מרשימה, עבודה מקצועית מאוד.

תמשיך ככה..

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

מעניין אותי מחירים של החרב (כן גם כמה עולה חרב וכמה קופסא) ושל הסמל (כולל המחירים של צבעים חיתוכים הכל)

החרב היא דיי פושטית, היא אכן מברזל ועלתה למעשה 500 ש"ח לסט של שלושה חרבות (זאתי ועוד שתיים קטנות יותר ביחד עם סטנד פשוט לשלושתן בחנות Happy Tie נדמה לי - חנות של מתנות לגבר..).

היינו מוכנים לקנות חרב עד ה-700 ש"ח ככה אבל לא מצאנו אחת נורמלית שתהיה באורך הרצוי.. היו שם חרבות מועצבות יותר יפה עד ה-1500 ש"ח נדמה לי, אבל זה היה יותר מדי בשבילנו.

קשה למצוא חרבות רציניות בארץ, וגם אם כן, הן בטח עולות סכום נאה ביותר.

החומרים לקופסא (דיקטים וקרמיקה) היו לי בהישג יד מהמפעל של אבא אז לא עלו כסף.

מכל צבע השתמשתי בערך בשתי פחיות (פריימר, אדום, שחור), רק לאותיות השתמשתי בציפוי אחד ופחית צבע אחת - כבר ציינתי בכמה, תחשב עלויות אם בא לך.

וגם את השקית לתושבת קניתי איפשהו, לא עלתה הרבה.. :P

לסמל - אבא שלי הביא ברזל מאיפשהו.. צבעים נשאר לי ספייר מהקופסא.. חיתוך מן הסתם לא עלה כסף כי המכונה שלנו (אלא אם כן אתה מחשיב את הגרנט שהתבזבז במהלך החיתוך).

יש לך במקרה מתרגם מיפנית לאנגלית ?

באתר Babelfish שנתתי בהתחלה יש תירגום גם של יפנית.

פורסם

מדהים! פשוט מדהים!

הכל כלכך יפה ומושקע. אני אהבתי את הסמל (הסיבות ברורות..) אבל גם התפוז מאוד מאוד מקורי :)

בהצלחה בפרוייקטים הבאים.

ואם יש לך זמן פנוי תעשה טובה, תכין לי גם סמל כזה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים