עבור לתוכן

gtx 960 כדאי?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות GV-N960G1 Gaming 2GD שווה להשקיע? כלומר יש לי לוח יש G41 וגם מעבד קצת ישן Q9550...

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך כעת?

אולי כדאי דווקא להשקיע בשילוש חדש. (או מיד שנייה לפחות בחלקו)

המעבד הזה ישן מאוד, לא קצת ישן :) אתה לא תזכה ליהנות כל כך מהכרטיס הזה, עקב צוואר בקבוק שיהיה לך במשחקים מודרניים תובעניים.

זה לא שלא יהיה שיפור בכלל, אבל הוא לא יהיה גדול כמו שתקבל עם שאר חומרה מתאימה.

אם מתוכנן שדרוג של שילוש בזמן הקרוב אז הסדר של השדרוג לא באמת משנה ותלוי רק בך.

באשר לכרטיס, אני חושב שיש כרטיסים משתלמים יותר בתקציב (במיוחד מיד שנייה), אך זה תלוי בספק הכוח שברשותך.

כדאי שתציין את הדגם המדויק שלו.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק ace power 780w, 8 ג'יגה DDR3 1600... ראיתי ביו טיוב שיש אנשים עם חומרה דומה לשלי ורץ להם...

פורסם

איפה כתבתי שלא ירוץ?? מאיפה הסקת את זה?

ברור שיעבוד, אבל יהיו מקרים שבהם הכרטיס הזה יתפקד כמו כרטיס של חצי מהמחיר שלו בגלל המעבד.

אתה צריך להבין את הקונספט של צוואר בקבוק, וככל שהזמן יעבור זה יקרה יותר ויותר.

קח לדוגמה את המשחק battlefield 4 . אני חותם לך שהכרטיס הזה לא ייתן לך ביצועים עדיפים מ6950 (ואולי אפילו מכרטיס יותר חלש) .

(אני מדבר מניסיון עם חומרה ברמה של שלך שדרגתי מ6950->7970 שחזק מהgtx 960 הסטנדרטי, ולא ראיתי שום שינוי ברוב המשחקים)

בעקבות זאת קניתי שילוש חדש והתוצאות קפצו משמעותית! .

אם אתה ממש מוגבל בכסף ואין לך תוכניות שידרוג מקיפות, לדעתי כל כרטיס מעל 560ti/6950 מיד שניה זה בזבוז של כסף.

לגבי הספק הזה, לא שמעתי עליו מעולם ואני לא מוצא עליו שום מידע. זה שהוא 780W לא אומר הרבה.

בכל מקרה, אילו משחקים אתה מתכוון לשחק?, ומאיזה כרטיס אתה משדרג אם בכלל.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

אני משדרג מgtx 260 oc, אשחק לפי דעתי את assassin's creed syndicate כשיצא... וunity שכבר בחוץ gta 5 וכ"ו

פורסם

מunity אתה יכול לשכוח כבר מעכשיו, כי גם אם תשים 980ti זה לא יהיה שחיק במחשב שלך. (לפחות לא יותר מעכשיו)

gta v כן יראה שיפור לדעתי עם כרטיס חזק יותר. לגבי הAC החדש אין לדעת אבל אם הוא יהיה כבד כמו unity אז התוצאה ברורה.

נערך על-ידי OvO

פורסם

בשדרוג מGTX260 אתה תרגיש שינוי רציני וקפיצת מדרגה בביצועים.

פורסם

דובי אתה מכניס לו תקוות שווא, השדרוג שהוא יקבל יהיה עד גבול מסוים ואת המשחקים שהוא רוצה לשחק גם עם כרטיס של 3000 שקל הוא לא יוכל לשחק כמו שצריך.

להמליץ לו לקנות כרטיס ב1000 שקל + לחומרה כזאת לדעתי זה עוול.

אני מדבר מניסיון והייתי בנעליים שלו לפני מספר חודשים, אני לא יודע על מה אתה מבסס את טענתך.

AC unity עבד לי על 15FPS בהגדרות נמוכות עם כרטיס חזק בהרבה משלו.., ולאחר שדרוג הכרטיס שלי ל7970 הפלא ופלא עדיין 15 fps....

מיותר לציין שלאחר שדרוג המעבד והלוח הFPS שלי קפץ ל30+ עם הגדרות מקסימליות (בלי פילטרים)

כמו שציינתי, אולי בgta V המצב יהיה פחות עגום אבל לדעתי עם מרבית הכותרים החדשים המעבד הזה יתקשה מאוד, ויניב תוצאות די עלובות.

אם לא מתוכנן שדרוג נוסף, אל תטרח לקנות כרטיס במחיר כזה, לך על יד שנייה ותביא משהו חזק יותר בזול בסביבות 400-500 שקלים מקסימום.

כך שגם תראה שיפור בביצועים (איפה שאפשר) וגם לא תקרע את הכיס סתם.

בלי שום קשר, כל המחשב הנוכחי שלי הוא מיד שנייה, יש מציאות לפעמים, לאחר מכירת החומרה הישנה שלי, המחשב ה"חדש" עלה לי 600 שקל.. והוא עובד כמו חייה.

טוב, נמאס לי לחפור :Recovered_Gif_905: ולחזור על אותם דברים, זאת התגובה האחרונה שלי בנושא.

בהצלחה בכל מקרה.

נערך על-ידי OvO

פורסם

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים