פורסם 2004 באפריל 221 שנים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, רציתי לקנות את ה6919 (משהו כזה) ויש לו ספק רק של 300W אבל שמעתי עליו ביקורות טובותאבל בגלל הספק אני לא רוצה לקנות אותואבל עכשיו הגיע מארז חדש (עם פנאל קדמי כחול כזה) ועם 400W ספק...רציתי לשמוע ביקורות עליו, דעות, וכל השאר...
פורסם 2004 באפריל 221 שנים תראה לי יש את הספק הזה (Hec AR-T 300W) והוא מחזיק לי את המערכת סבבה - מפרט ראשון בצדהכל תלוי בדרישות שלך..אני יודע שרוב מארזי קומפיוקייז מגיעים עם ספקים של HEC שנחשבים טוביםאולי לא מהשורה הראשונה אבל בהחלט לא רעים בכלל ואמיניםבדרך כלל אצל זיגזג מפורט גם הספק אם תראה שכתוב HEC אז סבבה..
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר תודה לשניכםהספק הוא של HECספק 300W של הק יחזיק את זה:P2.8C\P3.0C אני לא סגור על איזה...Abit IC71GB של OCZWD SATA 120 GBR9800PRODVD + פלופיהמארז מגיע גם עם מאוורר 120 לפי מה שהבנתיואני אולי יוסיף עוד כמה... ואולי גם קטודה או משהווגם OC
פורסם 2004 באפריל 221 שנים יחזיק יחזיק יחזיק!חפש 6919 או HEC בפורום, שאלה שנטחנה הרבה!אחלה מארז+ספק.תהנה.
פורסם 2004 באפריל 221 שנים חח לא הייתי לוקח סיכון עם מערכת כמו שלך על ספק 300Wבכל מקרה אני לא הייתי מסתדר עם מארז שאומרים שהוא צפוףאבל מצד שני אני עם סימבדה מאסטר שחלק אמרו שהוא צפוף ובשבילי הוא כמו הבית, אני מסתדר איתו הכי טוב מאשר עם כל מארז אחרתעשה את ההחלטות שלך מה אתה חושב עליו על פי התמונות, לפני החלטה סופית תשאל את זיגזג אם יש להם דיעה מיוחדת עליוותזמין, מבחינת ספק אתה יכול להיות שקט
פורסם 2004 באפריל 221 שנים Vatos-Locos - אדם חכם ממני אמר פעם "Everything In Life Is Relative"יש לחבר שלי את המארז הזה... ולעומת ה enermax שלי הוא צפוףףף בפנים לאללה.. אני אישית לא הייתי קונה..בקשר לספק אני לא הייתי קונה ספק 300W עם המפרט שלך... למרות שזה מספיק אבל זה לא נותן לך הרבה אפשרויות תימרון...הייתי הולך על הספק 400W
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר ניראה לי שאני יקח את המארז עם ה400W מבחינת הגודל אני לא פותח את המחשב לעיתים קרובות רק להתקין חומרה ומאווררים וזה לא קורה הרבה... ואני מעדיף 400 על 300 כי מתכנן גם OC ואם יהיה על הספק עומס אולי והא יתחיל לזייף במתחים ככה שאני רוצה לחיות בראש שקט תודה לכולם על העצות והתגובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.