עבור לתוכן

הבהרה בנוגע לפתיחת פורטים בTP-Link TD-W8901N nLITE ADSL2 150Mbps (Port Forwarding)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

האמת שאין לי בעיה, כי פתרתי אותה, אבל חשבתי שיהיה טוב לפתוח ת'רד בנושא בשביל אנשים שיתקלו באותה הבעיה בעתיד.

החלפנו ראוטר ממש בימים האחרונים (בשביל לעבור למבצע של 018), וכשניסיתי לפתוח פורטים בראוטר היה לי איזה באג מוזר. אגב למי שמחפש מודם-ראוטר מדובר במודם-ראוטר הכי זול (ADSL2, כלומר עד 24Mbps) שיש בשוק ממה שראיתי.

את הפתיחה אפשר לעשות באמצעות המדריך הזה - http://www.pcwintech.com/port-forwarding-tp-link-td-w8901g-tp-link-firmware

מה שקרה לי זה שגם אחרי שעשיתי מה שרשום במדריך עדיין כשנכנסתי דרך המחשב שאליו פתחתי את הפורט, ונכנסתי לעמוד שבודק אם הפורט פתוח, אז זה הראה שהפורט סגור.

מה שגיליתי בדיעבד זה שצריך שתוכנה ממש תיגש לפורט (במקרה זה יו-טורנט) אחרת זה מראה שהוא סגור. אם התוכנה פועלת אז זה מראה שהוא פתוח ושהכל סבבה.

ועכשיו באנגלית:

Hey everyone,

Just writing this so people with a similar problem can find a solution.

I've recently changed routers to the router in the headline, and I encountered a weird bug while trying to open a port.

The opening of a port can be done using this manual - http://www.pcwintech.com/port-forwarding-tp-link-td-w8901g-tp-link-firmware

What happened to me was that even though I did exactly what that manual said, when I entered a port-check site, it still showed me the port is blocked (obviously from the computer I assigned the open port to).

What I found out eventually was that YOU NEED TO HAVE A PROGRAM RUNNING THAT IS USING SAID PORT, meaning once I activated uTorrent (that I opened the port for) it showed that the port is open.

פורסם

זה לא באג, ככה זה עובד.

אתה מזמין משהו אליך דרך דלת מסויימת וצריך שבצד השני יהיה מי שיקבל אותו כי אחרת הוא יחשוב שאף אחד לא בבית.

פורסם
  • מחבר
זה לא באג, ככה זה עובד.

אתה מזמין משהו אליך דרך דלת מסויימת וצריך שבצד השני יהיה מי שיקבל אותו כי אחרת הוא יחשוב שאף אחד לא בבית.

וואלה.. בדקתי בעוד רשת ואתה צודק לגמרי. הייתי בטוח שהאתר עצמו מנסה לשלוח פינג לפורט לראות אם הוא יכול להיפתח.

מנהלים, אפשר למחוק בבקשה? תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים