עבור לתוכן

Splinter Cell: Pandora Tommorow

Featured Replies

פורסם

;D

אחלה של משחק עד עכשיו, אני עכשיו במשימה 3-4 ככה, וזה מתבצע ב.... ירושלים! 8)

הרג אותי שאני רואה מולי שוטר ומאחוריו 2 דוסים מדברים בעברית או לשמוע ערבים צועקים אחד על השני...

צילמתי לכם 3 תמונות שיצאו מגה כהות מהפיינט שופ, לא שמתי לב ממש. בכל מקרה, הבהרתי אותם כדי שיהיה אפשר לראות משהו אז האיכות קצת מעפנה אבל לא נורא...

קבלו

פורסם
  • מחבר

קצת נוף

פורסם
  • מחבר

ועוד קצת (ושימו לב למשימה שלי ;))

פורסם

סיימתי לפני כמה ימים :)

ד"א, הדרישות של המשחק נמוכות בהרבה ביחס לאחרים שיצאו בזמן האחרון, למרות שהוא נראה טוב מאד. שיחקתי על 1280*1024 והכל על High.

תמונה מאצלי:

פורסם
  • מחבר

תגיד בשלב הזה שאני בירושלים, אחרי שאני משמיד את דליה טל הזאת ויורד במעלית, יש לי מן מקום כזה עם רצפות מתכת מוגבהות כאלה.

הרגתי שם את כולם, יש לי 2 חדרים, אחד נשקיה כזאת, ואחד מעבדה, ועוד מעלית. מה אני עושה משם? במעלית אי אפשר לרדת ושומדבר אחר לא רומז לי על ההמשך...

לא משנה, שכחתי לקחת את מה שבשבילו המשימה הזאת בכלל... ;D

והנה עוד תמונה:

היה גם שלט של 7.5 מיליון בסופר לוטו אבל זה כבר היה די מיותר לצלם ;)

פורסם

חח, היה נחמד לראות את צוות המשחק מסתובב בעיר העתיקה ומצלם את המקום בשביל המשחק :)

פורסם

איך אני עובר את השלב של הרכבת??

אני בא להעיר את הבן אדם הזה לחקור אותו ואז אני מדבר איתו ופיתאום נכנס לשם מישהו ושניהם שולפים עליי אחקדחים והמסימה נכשלת

החבאת את כל הגופות בחושך ולא ניראה לי שזה העניין

מה עושים??

פורסם
  • מחבר

כשאני דיברתי איתו זה לא קרה... אולי תנסה לעמוד בצל כדי שההוא שבא לא יראה אותך.

פורסם

הדלת סגורה ככה שזה לא קשור לצל

הוא פיתאום אומר בוס יש צרות צריך לרדת מהרכבת ואז הוא נכנס ושנייהם שולפים עליי אקדחים והמשימה נכשלה

פורסם

תחכה קצת שהאדם שדיברתה איתו ילך, אתה צריך לעקוב אחריו ולהאזין לשיחה שהוא יבצע (הזמן יתחיל לרוץ).

נראה לי מאוד שהשתמשו ב SS 2 באתו מנועה גראפי כמו ב 1, בגלל זה הדרישות מערכת מאוד נמוכות. משחק דיי משעמם אין הרבה חידושים מ 1 אותו דבר התגנב > תהרוג > תסחוב > תחביא. גם הרמה של המחשק לא כזאת גבוהה. נרא לי שאם יצא המשך לשתיים אני כבר יוותר אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים