עבור לתוכן

עזרה! רמקולים ואוזניות באותו זמן? *הבעיה נפתרה* (פתרון ערוך בהודעה הראשונה)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
תסתכל בתמונה בצד ימין למעלה יש שם אייקון של תיקייה שכנראה היתי צריך להדגיש יותר.

אם אצלך זה אחרת ההגדרה נקראית Connector Settings.

יש לי תוכנה הרבה יותר מעודכנת כפי שאמרתי, יש שם איזה גלגלת אפשרויות.

פורסם

זה צריך להיות באותו המקום בלי קשר לגירסה של התוכנה. כמה שידוע לי זה כבר הרבה זמן קיים.

אמור להופיע לך אייקון (די מכוער, קשה לפספס ;)) של רמקול במגש המערכת שפותח את המסך הגדרות של realtek.

אם אתה לא רואה את אותו המסך בתמונה שהעלה זה למעלה אז תעלה צילום מסך וננסה למצוא את זה.

פורסם

אני חושב שזה נקרא Audio mix, לא יצא לי להשתמש בזה מאז וינדוס XP אז אני לא בטוח שזה עדיין קיים.

פורסם
  • מחבר
זה צריך להיות באותו המקום בלי קשר לגירסה של התוכנה. כמה שידוע לי זה כבר הרבה זמן קיים.

אמור להופיע לך אייקון (די מכוער, קשה לפספס ;)) של רמקול במגש המערכת שפותח את המסך הגדרות של realtek.

אם אתה לא רואה את אותו המסך בתמונה שהעלה זה למעלה אז תעלה צילום מסך וננסה למצוא את זה.

אתה לא קולט. זה נראה ככה: 34226d1388329659t-latest-realtek-hd-audio-driver-version-windows-8-a-win-8.1-realtek-hd-manager.jpg

פורסם

כשאתה לוחץ על סמל גלגל השינים איזה חלון אתה רואה? צלם ותעלה

פורסם

תנסה ללחוץ האייקונים למטה של הכניסות. זה פותח לך תפריט הגדרה של היציאה?

פורסם
  • מחבר
תנסה ללחוץ האייקונים למטה של הכניסות. זה פותח לך תפריט הגדרה של היציאה?

סידרתי את זה אתמול אבל לא הייתה לי אפשרות לבדוק אם זה עובד ואכן זה עובד. אומנם זה לא מפריד בין 2 החיבורים אבל זה מפעיל אותם ביחד ולא מבטל אחד מהם. ערכתי את ההודעה הראשונה עם פתרון למקרה שמישהו יסתבך עם זה בעתיד. הנה מה שעשיתי:

55d1a155e1b45.png

פורסם

ההפרדה של החיבורים זו תיבת הסימון התחתונה. (אם כי נראה שזה נוגע להתקני כניסה).

התוכנה הזו לא "עדכנית יותר", זה הדרייבר של Realtek שיש לכולם עם ממשק של אסוס, ולחלון הזה ניסו לכוון אותך (הגדרות מתקדמות)

פורסם

בדקתי עכשיו אצלי וזה עובד לי עם המצב כמו אצלו.

אבל אני חיברתי את האוזניות מאחורה בחיבור הכחול ועשיתי בדרייבר דאבל קליק על החיבור הכחול ובחרתי באפשרות של אוזניות.

מה שעוד מופיע אצלי הגדרה של mute rear output device when front headphone plugged in שאני לא רואה אצלו. אולי זה הגדרה של ה HD audio שהוא ביטל? בעקרון זה ההגדרה שהוא היה צריך לבטל שם

פורסם
  • מחבר

אבל אני חיברתי את האוזניות מאחורה בחיבור הכחול ועשיתי בדרייבר דאבל קליק על החיבור הכחול ובחרתי באפשרות של אוזניות.

מה שעוד מופיע אצלי הגדרה של mute rear output device when front headphone plugged in שאני לא רואה אצלו. אולי זה הגדרה של ה HD audio שהוא ביטל? בעקרון זה ההגדרה שהוא היה צריך לבטל שם

Nope. ההגדרה הזאת לא נמצאת בשום מקום בממשק הזה. לא חיברתי מאחורה כי זה לא נתן לי משום מה להפוך את הכחול לאוזניות כשרק קיבלתי את המחשב. אני עושה ריסטרט עכשיו ומנסה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

זה לא נותן לי אפשרות לשנות את הכחול לאוזניות משום מה. רעיון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים