עבור לתוכן

עזרה! רמקולים ואוזניות באותו זמן? *הבעיה נפתרה* (פתרון ערוך בהודעה הראשונה)

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי אוזניות של 3.5 של רייזר ורמקולים 2.1 גם בחיבור 3.5 של לוג'יטק. כשאני מחבר את האוזניות הרמקולים מפסיקים לעבוד וחוזרים לעבוד מיד עם ניתוק האוזניות.

האם יש אפשרות ששניהם יפעלו באותו זמן / אפשרות בהגדרות של המחשב לשינוי בין השניים בלי החיבור והניתוק המעצבן כל פעם?

תודה מראש,

נמרוד

עריכה: הנה תמונה של הפתרון

55d1a155e1b45.png

פורסם

לא בטוח לגבי החיבור באותו זמן,אבל אתה יכול לבטל אחד תוכנתית.

דרך לוח הבקרה תלך להגדרות שמע ואז התקני שמע ושם תשים כברירת מחדל את ההתקן שאתה רוצה להשתמש בו.

פורסם
  • מחבר
לא בטוח לגבי החיבור באותו זמן,אבל אתה יכול לבטל אחד תוכנתית.

דרך לוח הבקרה תלך להגדרות שמע ואז התקני שמע ושם תשים כברירת מחדל את ההתקן שאתה רוצה להשתמש בו.

אין אפשרות כזאת בשום מקום

פורסם

אם יש לך כ. קול של Realtek אתה יכול לשנות את זה בהגדרות המתקדמות בהגדרות של הדרייבר.

פורסם
אין אפשרות כזאת בשום מקום

עם איזו מערכת הפעלה אתה?

פורסם
  • מחבר
אם יש לך כ. קול של Realtek אתה יכול לשנות את זה בהגדרות המתקדמות בהגדרות של הדרייבר.

כ.קול של הלוח אם..

עם איזו מערכת הפעלה אתה?

W10

פורסם

תלחץ מקש ימני על הרמקול שבסטטוס בר ואז התקני שמע ומשם תעשה את מה שאמרתי לך עם הברירת מחדל.

פורסם
  • מחבר
תלחץ מקש ימני על הרמקול שבסטטוס בר ואז התקני שמע ומשם תעשה את מה שאמרתי לך עם הברירת מחדל.

אין דבר כזה שם אחי אני אומר לך זה פשוט מראה לי Speakers: Realtek High Definition Audio

פורסם

אתה בטוח ששניהם מחוברים אחי?

פורסם
  • מחבר
אתה בטוח ששניהם מחוברים אחי?

כן...

פורסם

לא יצא לי לעבוד עם Win10 אז אני לא יודע איך זה מתנהל שם,

אבל בWin8.1 אם הדרייבר מותקן כמו שצריך אמור להיות לך את Realtek HD Audio Manager.

שם אתה יכול לאפשר שמע מהאזניות ומהרמקולים בו זמנית.

55d0c329ccd31.jpg (לגודל המקורי)

55d0c329d00af.jpg (לגודל המקורי)

פורסם
  • מחבר
לא יצא לי לעבוד עם Win10 אז אני לא יודע איך זה מתנהל שם,

אבל בWin8.1 אם הדרייבר מותקן כמו שצריך אמור להיות לך את Realtek HD Audio Manager.

שם אתה יכול לאפשר שמע מהאזניות ומהרמקולים בו זמנית.

55d0c329ccd31.jpg

55d0c329d00af.jpg

התמונות פצפונות אני לא יכול לראות כלום :( יש סיכוי שתראה לי / אני אראה לך בסקייפ או משהו?

פורסם

ערכתי את ההודעה עם קישור לתמונות בגודל מלא.

פורסם
  • מחבר
ערכתי את ההודעה עם קישור לתמונות בגודל מלא.

זה בדיוק זה אבל על מה לחצת בשביל להגיע לזה? וד"א לי יש תוכנה הרבה יותר מעודכנת אז לא בטוח זה יהיה שם/

-עריכה: מצאתי פתרון כלשהו שסידר את זה נראה לי, אני אבדוק את זה יותר לעומק מחר ואעדכן.

פורסם

תסתכל בתמונה בצד ימין למעלה יש שם אייקון של תיקייה שכנראה היתי צריך להדגיש יותר.

אם אצלך זה אחרת ההגדרה נקראית Connector Settings.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים