פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים שלום, יש לי אוזניות של 3.5 של רייזר ורמקולים 2.1 גם בחיבור 3.5 של לוג'יטק. כשאני מחבר את האוזניות הרמקולים מפסיקים לעבוד וחוזרים לעבוד מיד עם ניתוק האוזניות. האם יש אפשרות ששניהם יפעלו באותו זמן / אפשרות בהגדרות של המחשב לשינוי בין השניים בלי החיבור והניתוק המעצבן כל פעם? תודה מראש, נמרוד עריכה: הנה תמונה של הפתרון נערך 2015 באוגוסט 1710 שנים על-ידי Nimrobo
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים לא בטוח לגבי החיבור באותו זמן,אבל אתה יכול לבטל אחד תוכנתית.דרך לוח הבקרה תלך להגדרות שמע ואז התקני שמע ושם תשים כברירת מחדל את ההתקן שאתה רוצה להשתמש בו.
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים מחבר לא בטוח לגבי החיבור באותו זמן,אבל אתה יכול לבטל אחד תוכנתית.דרך לוח הבקרה תלך להגדרות שמע ואז התקני שמע ושם תשים כברירת מחדל את ההתקן שאתה רוצה להשתמש בו.אין אפשרות כזאת בשום מקום
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים אם יש לך כ. קול של Realtek אתה יכול לשנות את זה בהגדרות המתקדמות בהגדרות של הדרייבר.
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים מחבר אם יש לך כ. קול של Realtek אתה יכול לשנות את זה בהגדרות המתקדמות בהגדרות של הדרייבר.כ.קול של הלוח אם..עם איזו מערכת הפעלה אתה?W10
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים תלחץ מקש ימני על הרמקול שבסטטוס בר ואז התקני שמע ומשם תעשה את מה שאמרתי לך עם הברירת מחדל.
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים מחבר תלחץ מקש ימני על הרמקול שבסטטוס בר ואז התקני שמע ומשם תעשה את מה שאמרתי לך עם הברירת מחדל.אין דבר כזה שם אחי אני אומר לך זה פשוט מראה לי Speakers: Realtek High Definition Audio
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים לא יצא לי לעבוד עם Win10 אז אני לא יודע איך זה מתנהל שם, אבל בWin8.1 אם הדרייבר מותקן כמו שצריך אמור להיות לך את Realtek HD Audio Manager. שם אתה יכול לאפשר שמע מהאזניות ומהרמקולים בו זמנית. (לגודל המקורי) (לגודל המקורי) נערך 2015 באוגוסט 1610 שנים על-ידי GreenGlob נראה שקישור לתצוגה בפורומים לא עובד כמו שצריך
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים מחבר לא יצא לי לעבוד עם Win10 אז אני לא יודע איך זה מתנהל שם,אבל בWin8.1 אם הדרייבר מותקן כמו שצריך אמור להיות לך את Realtek HD Audio Manager. שם אתה יכול לאפשר שמע מהאזניות ומהרמקולים בו זמנית. התמונות פצפונות אני לא יכול לראות כלום יש סיכוי שתראה לי / אני אראה לך בסקייפ או משהו?
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים מחבר ערכתי את ההודעה עם קישור לתמונות בגודל מלא.זה בדיוק זה אבל על מה לחצת בשביל להגיע לזה? וד"א לי יש תוכנה הרבה יותר מעודכנת אז לא בטוח זה יהיה שם/-עריכה: מצאתי פתרון כלשהו שסידר את זה נראה לי, אני אבדוק את זה יותר לעומק מחר ואעדכן. נערך 2015 באוגוסט 1610 שנים על-ידי Nimrobo
פורסם 2015 באוגוסט 1610 שנים תסתכל בתמונה בצד ימין למעלה יש שם אייקון של תיקייה שכנראה היתי צריך להדגיש יותר.אם אצלך זה אחרת ההגדרה נקראית Connector Settings.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.