עבור לתוכן

לפני הצטרפות ל-Hotnet

Featured Replies

פורסם

אחרי סקר שוק מנימליסטי, משתמע שה-100 מגה שהוטנט+הוט מציעות הוא המשתלם ביותר בתמורה גם למה שאקבל.

שתי שאלות שעלו לי:

דבר ראשון, האם יש מה להתמקח איתם על המחיר? הם מציעים את החבילה ב-120 ש"ח, חודש ראשון והתקנה בחינם. מישהו מהצופים משלם פחות?

שנית, אני מבין שאני מקבל Hotbox שזה בעצם גם ראוטר וגם נתב אל-חוטי. איך הוא מתפקד? האם יש צורך בקניית נתב אל-חוטי בנוסף?

אם כן, אשמח גם להמלצה על דגם

פורסם

המחיר הממוצע לשנה הוא 110 שקל - לספק ולתשתית שזה מצויין. אם אתה מקבל את הדור הראשון של ה-HOTBOX, כנתב אלחוטי הוא מאוד חלש. תנסה להתעקש על ה-HOTBOX 2. בכל מקרה, אם ה-HOTBOX לא מספק אותך אלחוטית, אתה תמיד יכול להפוך אותו למודם ולהשתמש בנתב עצמאי.

פורסם

כדאי לבדוק עם אקספון ,הם בדרך כלל יותר זולים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מדוע הוט אינה חלק מרפורמת "השוק הסיטונאי"?

מדוע משרד התיקשורת כופה זאת ,רק על שחקן אחד בלבד בשוק -בזק?

האם יש ציוד קצה,שאפשר לרכוש, שתואם הן את תשתית הוט והן את תשתית בזק?

פורסם
המחיר הממוצע לשנה הוא 110 שקל - לספק ולתשתית שזה מצויין. אם אתה מקבל את הדור הראשון של ה-HOTBOX, כנתב אלחוטי הוא מאוד חלש. תנסה להתעקש על ה-HOTBOX 2. בכל מקרה, אם ה-HOTBOX לא מספק אותך אלחוטית, אתה תמיד יכול להפוך אותו למודם ולהשתמש בנתב עצמאי.

יש לי גם HOTBOX וHOTBOX2 בבית. מבחינת WIFI, שניהם בערך אותו הדבר. המודם החדש יותר יושב במשרד וכשאני יוצא לסלון, כבר יש לי קו אחד פחות.

וסלח לי, אבל אף פעם לא הבנתי אנשים שמסתמכים רק על האלחוטי בבית. למה לא להשתמש בחוטי? אתה במילא לא תקבל את מלוא תעבורת ההורדה בWIFI, ובחוטי אני לרוב תמיד מוריד על 10 מגה לשניה. (באלחוטי זה מגיע ל4-5 כשהמחשב מטר מהמודם).

פורסם

כי לא תמיד זה אפשרי להעביר חוטים בבית.

פורסם
  • מחבר

הצטרפתי להוט. מסתבר שהחודש הראשון שבחינם מתייחס לספקית בלבד, ככה שהחישוב לממוצע הוא מעט יותר גבוה.

בכל מקרה, יוצא ש-100 מגה של הוט משתווה פחות או יותר למחיר של 15 מגה בבזק בינלאומי, אחרי תשלום של התקנה והשכרת הציוד.

את ה-Hotbox 2 הם הציעו לי מעצמם.

על פניו, נראה כסיטואציה של win/win,

ואם לא, בזכות חוק ההתניידות תמיד אפשר לעבור...

תודה רבה על התגובות

פורסם
כדאי לבדוק עם אקספון ,הם בדרך כלל יותר זולים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מדוע הוט אינה חלק מרפורמת "השוק הסיטונאי"?

מדוע משרד התיקשורת כופה זאת ,רק על שחקן אחד בלבד בשוק -בזק?

האם יש ציוד קצה,שאפשר לרכוש, שתואם הן את תשתית הוט והן את תשתית בזק?

השיבו בבקשה על שאלתי

פורסם

רפורמת השוק הסיטונאי נעצרה באמצע. מנכ״ל משרד התקשורת פוטר והשלב השני שאמור היה להתרחש נעצר באמצע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים