עבור לתוכן

Realtek אין סאונד לאחר פירמוט והחלפת ווינדווז

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה,

שדרגתי את המחשב הוספתי SSD והחלפתי כרטיס מסך. יחד עם זאת פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוז 8.1 על ה SSD. לאחר מכן פירמטתי שוב והחלפתי ל 7 ultimate (אחד אחר) והבעיה עוד חוזרת על עצמה.

לאחר התקנת כל הדרייברים וזיהוי של המחשב את הכרטיס קול כ realtek high definition audio אני רואה ב volume bar כשאני מריץ קובץ קול שיש קלט (קווים ירוקים קופצים) אבל לא יוצא סאונד. כשמגבירים את הרמקולים / אוזניות עד הסוף לרמה ששומעים הפרעות ורעשים סטטים אפשר לשמוע ממש חלש קולות של ווינדוז כמו ה TEST של ה PLAYBACK DEVICE. גם בוינדוז 8.1 וגם ב 7.

Untitled.png

Untitled.png

http://s17.postimg.org/lp05r3vez/Untitled.jpg

http://s18.postimg.org/uo8u3am8l/Untitled.jpg

מעבד i5-2500 tray intel coreלוח אם intel blkdh67clb3 cold lake

רעיונות? :-)

תודה!

שרון

נערך על-ידי dislect

פורסם

יתכן והשמע מונתב דרך הHDMI של כרטיס המסך,

תיכנס ולהגדרות השמע ותראה מה מוגדר תחת PLAYBACK

בהגדרות השמע בכרטיס הקול*

לא רלוונטי התמונות עלו לי עכשיו,אני מניח שכבר בדקת את זה,

אומנם הם קטנות וקשה לזהות מה כתוב שם תחת PLAYBACK אבל אני משאר שבדקת את זה.

אתה על גירסת הדרייבר האחרונה של וינדוס 7 ? 6.0.1.7240

https://downloadcenter.intel.com/download/24002/Audio-Realtek-ALC-Audio-Driver-for-Windows-7-

נערך על-ידי shimonta

פורסם
  • מחבר

היי shimonta תודה על התגובה!

אני מצרף צילום מסך של ההגדרות וה device manager לפני ואחרי התקנה של הדרייברים (עשיתי הסרת התקנה והתקנתי שוב).

בנוסף שמתי לב עכשיו כש Realtek HD audio manager מותקן שקופצת הודעה על חיבור-ניתוק של ה headphone/speaker. כשפתחתי את ה playback device היה נראה שהמסך שמציג את ההתקנים עושה מעין "רענון" לפעמים. לא נגעתי בכבלים :)

http://postimg.org/image/s5ryjl47b

Untitled.png

אני על גרסת הדרייבר האחרונה

האם הגיוני שהבעיה היא בחומרה למרות שלפני יומיים הכל עבד פיקס?

נערך על-ידי dislect

פורסם

למה אתה לא מתקין את שאר הדרייברים החסרים לך ברשימה הם של הלוח?

האם לפני ההתקנה של המערכת החדשה גם הם לא היו מותקנים ?

פורסם
  • מחבר

האמת שאין לי מושג של מה הם. הורדתי את הדרייברים השונים של הלוח מהאתר של intel והתקנתי.

גם לפני ההורדה והתקנה של הדרייברים הם הופיעו לא מותקנים.

חדש: אני רואה הודעה של רמקולים מנותקים-מחוברים גם כששום רמקול מיקרופון או אוזניות מחוברים למחשב. הייתי צריך להסיר התקנה של ש hd audio manager כדי שזה יפסיק להספים הודעה של ניתוק חיבור כל כמה דקות. האם יכול להיות שאיכשהו החלפה של כרטיס מסך יכולה לגרום לבעיות בקול? שדרגתי ל gtx 970 והתקנתי דרייברים לכרטיס מסך

פורסם

יש לך בלוח כרטיס מסך מובנה ,

תוכל לנתק, לאפס את הביוס של הלוח-אם ולהפעיל אותו באמצעות כרטיס המסך המובנה ולראות אם ישנו שינוי,

יעזור מאוד אם תכתוב את החומרה המלאה של המחשב, כולל ספק כח, ואם מערכת הפעלה שלך מעודכנת (service pack וכ')

פורסם
  • מחבר

מעבד i5-2500 tray intel coreלוח אם intel blkdh67clb3 cold lakeכרטיס גרפי sapphire ati radeon hd6950 הוחלף ל gtx 970 ספק כוח 620W antec neo ecoקרור מעבד arctic cooling frezzer 7 pro rev 21 כונן קשיח 1 TR1 כרטיס זיכרון מהיר kingston ddr3 8 gb

SSD 256GB

אני אוהב את הרעיון שלך.

אני אגייס חבר לבדוק אם זה קורה גם כשמאתחלים עם הכרטיס מסך המובנה. מעבר לזה, נחליף לכרטיס מסך הישן ונבדוק גם.

נעדכן :) תודה!

פורסם

הייתי מנסה מספר דברים הראשון להגדיר loopback על כל האמצעי פלט - ולחבר אוזניות כדי לשמוע בכל אחת מהיציאות

כפי שנאמר יש לך יותר מהתקן אחד האמון על יציאות הקול - בסבירות גבוהה שמוזיקה אכן מושמעת אבל יוצאת במקום שלא נכון עבורך

הייתי גם מנסה לקבע את ההתקנים המופיעים ב-PLAYBACK כברירת מחדל (כל פעם אחד אחר ורואה מי מהם מוציא את הקול)

בהערת אגב - הדרייברים של ריאלטק קול תמיד מצליחים להרגיז אותי

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

עדכון חשוב :)

הקול עובד בטלויזיה שמחוברת בכבל HD לכרטיס מסך מה שמשאיר אותי עם בעיה בקול בלוח אם?

אני רוצה לנסות להתקין כרטיס קול פנימי ב 120-150 שח כדי לראות אם אפשר לעקוף

היי גבריאל, תודה על התגובה

ניסיתי את כל הנ"ל בלי מסקנות מיוחדות. ריאלטק מעצבנים.

פורסם

זה לא בהכרח מעיד על בעיה בכרטיס הקול של המחשב שלך,

יתכן מאוד והמחשב שלך מגדיר בצורה אוטומטית את הטלויזיה כשמע בעת החיבור,

תיכנס להגדרות של כרטיס המסך תחת 'הגדרות שמע דיגיטלי' כמובן כשהטלויזיה מחוברת.

להעביר אל הגדרות הרמקולים בכ.הקול.

נערך על-ידי shimonta

פורסם
  • מחבר

היי,

חברתי את הטלויזיה עם ה HDMI לכרטיס מסך והגדרתי ב playback כברירת מחדל את הרמקולים ושחקתי הלוך ושוב בין הרמקולים לטלויזיה

בטלויזיה שומעים מצויין, ברמקולים/אוזניות כרגיל שומעים ממש חלש בין רעשים סטטיים אם מגבירים עד הסוף

פורסם

שמע HDMI לא קשור לכרטיס של Realtek, וכפי שאכן מסתבר משום מה השמע מופנה אצלך כברירת מחדל לשבב של אינטל \ כ. מסך אחר שאחראי על השמע של ה HDMI.

נסה להתקין מחדש את כרטיס הקול עם דרייבר עדכני.

פורסם

האם ניסית LOOPBACK?

1. Open Sound panel
  2. Select Speakers as the default playback device
  3. Go to the "Recording" tab
  4. Right click and enable "Show Disabled Devices"
  5. A recording device called "Wave Out Mix", "Mono Mix" or "Stereo Mix" (this was my case) should appear
  6. Right click on the new device and click "Enable"
  7. Right click on the new device and click "Set as Default Device"
  8. Double click on the new device to open the Properties window
  9. Go to the "Listen" tab
  10. Click on the "Listen to this device" checkbox
  11. Select your HDMI device from the "Playback through this device" list

פורסם
  • מחבר

היי גבריאל ו zone,

התקנתי את הכרטיס מסך עם הדיסק דרייבר שהגיע איתו ווידאתי שזו הגרסא המעודכנת

ב recording מופיע רק המיקרופון שעשיתי לו disable כי אין שום מיקרופון והוא משום מה טוען שיש ומחובר. כלומר אין

1. A recording device called "Wave Out Mix", "Mono Mix" or "Stereo Mix" (this was my case) should appear

פורסם

אני נותן לך תשובה מצחיקה כי הייתה לי אותה הבעיה, נתק וחבר חזרה את הרמקולים לי עבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים