עבור לתוכן

האם שווה לחכות ל-iPhone 6s או לקנות Android עכשיו (ואיזה)?

Featured Replies

פורסם

הי,

אחרי שישבתי שבעה על ה-iPhone שלי, שמת בטרם עת, אני זקוקה למכשיר חדש.

רכישת ה-iPhone 6 עכשיו נראית כעסקה לא כדאית, לאור העובדה שה-iPone 6s יוכרז בעוד כחודש וישווק בארץ, ככל הנראה, בעוד כחצי שנה (או פחות) באותו מחיר. באופן כללי, אני לא חובבת Android, ולא בטוחה שאצליח להתמודד איתו במשך חצי שנה כמכשיר זמני (יש לי טאבלט של Samsung, ואני כמעט שלא משתמשת בו). מה דעתכם?

חשובה לי *מאוד* מהירות התגובה. אם לחצתי על אפליקציה, היא צריכה להיפתח מיד.

כמו כן, הסוללה צריכה להיות עמידה. מעבר לשיחות, הודעות וגלישה, אני משתמשת כבדה בדוא"ל, במוזיקה (מי לא?) ב-Waze.

אין הרבה ברירות לגבי הממשק, אבל אני מעדיפה, למשל, את הממשק של LG G3 על פני Samsung (ואת הממשק של iOS על פני שניהם :P).

האם יש מכשיר Android שמסוגל לעמוד בסטנדרטים של Apple? אם כן, אני מעדיפה אפשרות של מכשיר זול (עד 1,300 ש"ח ) כפתרון זמני עד לרכישת iPhone חדש, אבל מוכנה לשקול גם מכשיר קבוע בעלות גבוהה יותר, אם הוא יעמוד בציפיות. לחילופין, האם עדיף לרכוש את ה-iPhone 6 עכשיו?

תודה,

ענבר.

פורסם

לשימושים שלך LG G2 ואת תהיי מרוצה עד הגג.

גם אייפון 5S פגז.

פורסם
אף פעם לא שווה לחכות לשום אייפון בלי שום קשר.

ומצד שני סמסונג מאכזבת.

מצד אחד אתה מתנגד למכשיר עם האופטימזציה הכי טובה בשוק מצד שני אתה מדבר על אכזבה עם החברה בעלת המערכת הפעלה הכי כבדה בעלת לאגים מהחברות הגדולות?

LOL!

פורסם

הרויזיות הראשונות של הG2 היו בעייתיות, החדשות עובדות מעולה.

אני רכשתי G2 שיוצר בפברואר 2015, עובד לי מצוין הGPS. הבעיה היא בדגמים הראשונים.

פורסם

את בטוחה שאת מעוניינת לעבור לאנדרואיד ?

אני חייב להודות שלפני 3 שנים אני ניסיתי לעבור לאנדרואיד...היה לי אייפון 4...קיבלתי מהעבודה S3....אחרי 3 חודשים...פשוט קניתי אייפון 5.

אחת הקניות החכמות שלי.

ואני עוד בנאדם טכני !

פורסם
  • מחבר
לשימושים שלך LG G2 ואת תהיי מרוצה עד הגג.

גם אייפון 5S פגז.

בהנחה שאתה לא מתכוון ל-G2 Mini, שניהם קצת מחוץ לתקציב עבור מכשיר זמני.

iPhone 5s זה המכשיר שנפל אל מותו בשבוע שעבר...:cry:

אין בעיות עם ה-Waze ב-meizu? אני מסתובבת בכל הארץ במסגרת העבודה, זה לא מוגזם לומר שהחיים שלי תלויים ב-Waze...

את בטוחה שאת מעוניינת לעבור לאנדרואיד ?

לא בטוחה בכלל, זו היתה השאלה הראשונה. אני די בטוחה שאני *לא* רוצה Android, אבל, כפי שכתבתי, לא חבל להוציא עכשיו מעל 4,000 ש"ח על iPhone 6, כשבעוד כמה חודשים אוכל לרכוש את ה-6s באותו מחיר?

נערך על-ידי id029

פורסם

אני חושב שחבל להוציא כסף על מכשיר אנדרואיד כשאת מעדיפה IOS.

בתור אחד שהיה לו אייפון 4, ואז 5 ואז 6....ל6 יש שני חסרונות לעומת ה5S - הגודל שפחות נוח להחזיק ביחד, והעובדה שהוא מפלסטיק.

במקרה שלך הייתי קונה אייפון 6 מבלי להסס, הייתי ממליץ לך למצוא מישהו שיקנה לך בחו"ל וכמובן יביא לארץ ו"ידווח במכס".....או לקנות בדיוטי פרי.

במה את משתמשת עכשיו ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בתור אחד שהיה לו אייפון 4, ואז 5 ואז 6....ל6 יש שני חסרונות לעומת ה5S - הגודל שפחות נוח להחזיק ביחד, והעובדה שהוא מפלסטיק.

במה את משתמשת עכשיו ?

אייפון 6 עשוי מ-anodized aluminum (ז"א אלומיניום שעבר השבחה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים