פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים לאחר ההצהרה של טושיבה-סאנדיסק בנושא, הענקית הקוריאנית מבהירה שהיא עדיין השליטה של עולם שבבי ההבזק ומכריזה כי כבר החלה בייצור המוני של שבבי NAND בנפח 256Gbit לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מכת-נגד-סמסונג-החלה-בייצור-של-שבבי-nand-תלת/
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים גם בכתבה הקודמת וגם בכתבה פה אין כל כך התיחסות לעניין אז אני אשאל...האם הוזלת היצור מתבטאת בירידה במחיר פר GB?כי היום המחירים עומדים על בערך 30 סנט לGB אחד.כונן של 2TB במחיר הזה לא ממש עוזר לנו אם הוא יעלה 500, 600 דולר....זה לא מספיק כדי להפוך למיינסטרים.
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים מחירי הSSD יורדים כל הזמן, וכרגע הקצב התמתן וניהיה די אחיד. המגמה הזו צפויה להמשיך בדיוק כמו כל טכנולגיית שבבים אחרת במספר שנים הקרובות.ידוע לנו שתהליך המזעור הולך להיתקע כנראה בעוד כמה שנים ואז ניהיה תלויים בפיתוחים אחרים כמו למשל כתבה שהייתה כאן לא מזמן על טכנולגיית זכרון חדשה שאינטל פיתחה, זו יכולה להיות הקפיצה הבאה.מעבר לזה, אני מאמין שהמחירים של SSD לא גבוהים בגלל עלויות ייצור ישירות. המחירים שלהם נובעים מגורמים אחרים כמו עלות מו"פ, הכשרת מפעלים וכו'. אבל יותר מזה, גם אם כונן SSD היה עולה רבע ממה שהוא באמת עולה המחיר לדעתי לא היה יורד. זה שוק ריכוזי שלחברות בו אין אינטרס להפיל את המחיר למטה, הן כולן שומרות על מחירים דומים ועל קצב ירידת מחירים דומה כדי למקסם רווחים. נערך 2015 באוגוסט 1310 שנים על-ידי yossi_s1
פורסם 2015 באוגוסט 1310 שנים yitzchaking, ממש לא נכון. SSD 2TB עולה כיום בערך 800, ואנשים קונים את זה.
פורסם 2015 באוגוסט 1410 שנים אם כונני SSD של 1TB ו 2TB היו עולים באיזור ה200 דולר, לא היה צורך יותר בכוננים מכאנים עבור רוב המשתמשים הביתיים.כמובן שמי שירצה יותר לאחסון קבצים גדולים היה מוסיף כמה כוננים מכאנים....אבל כל עוד זה עולה 800 דולר זה נשאר בגדר מוצר של נישה מסויימת בשוק.
פורסם 2015 באוגוסט 1410 שנים הטכנולוגיה החדשה תגרום להורדת מחירים, זו בדיוק הנקודה.דיברנו על כך שבעתיד, כשזה יהיה מיינסטרים - זה לא יעלה ככה.
פורסם 2015 באוגוסט 1410 שנים לשם שינוי זה נראה כמו חדשות טובות.שלא כמו כל שאר הדיבורים שבסופו של דבר לא משנים את המדרגות המהונדסות בהם ירידת מחירי הSSD הולכת,תחרות מאסיבית על שבבי תלת מימד בנפחים גדולים אולי תוביל למסלול צמיחת נפח/הולזה חד יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.