עבור לתוכן

טיפה מודינג ;)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תגיד, המארז קורדיגן שיש לך (זה שחתכת לו חלון של פרפר) - הפאנל הקידמי שלו הגיע שחור או שאתה צבעת?

סתם מארז מסריח ב100 שקל שחבר שלי הביא לי, היה לבן, צבעתי עם ספריי... :)

יכול להיות CODEGEN אולי, לא נראה לי קורדיגן, אבל הצבע של המארז עצמו לא יצא לי יפה בכלל, יש גושים כאלה, צריך לצבוע מחדש.

• תגובות 49
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אף אחד לא מתייחס לזה שהוא שבר את השיא של Fire15??

לא, ובטח ובטח לא פה

פורסם

אין אחי יש לך מחשב פשוט מדהים קשה לי לבטא את זה במילים... רק לדעתי כמו שאמרתי קודם תנסה לייפות את המארז חיצונית... חלון למעלה.. חריטה או משהו...

בכל מקרה זה מדהים... יש לי עוד שאלה... כמה עלתה לך כל הקנייה האחרונה?

ואתה באוברקלוק? אם כן תן נתונים!

פורסם

הוא באוברקלוק ל3400 למעבד , ולא כתוב על הכרטיס מסך , אבל המחשב הוציא 21100 ב3dmark01SE

ו8074 ב3dmark03!

מדהים.

פורסם

וואלה אחי באמת יפה, ותגיד הסינק הכחול ששמת על הסינקים של הtt בזכרונות של הכרטיס מסך, מאיפה השגת אותו? כי יש לי אחד כזה ואני רוצה להשיג עוד שתיים בשביל לחתוך אותם ולהחליף את הסינקים שיש לי עכשיו לכרטיס מסך.

פורסם

אף אחד לא מתייחס לזה שהוא שבר את השיא של Fire15??

לא, כי הוא לא השתמש באותה חומרה ...

אבל מגיע כבוד !

חבל"ז על ה OC והמודינג.

אתה יכול לשחרר קצת פרטים על הכרטיס מסך ? לכמה הגעת (זכרונות\ליבה)

פורסם

"קצת מודינג"... lol

הרבה מאוד ציוד הייתי אומר, כמה עלה?

פורסם

אלוהים ישמור, חתיכת ציוד איכותי יש לך שמה - נראה מדהים.

קבל ח"ח ענק

פורסם

וואווווו :o ג'ישש איזה ציוד. כמה עלה הכל?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה למגיבים :) אתם באמת אחלה, גם מחמאות עם הערות בונות...

אז ככה, מה עלה כמה עלה ואיך - את רוב ציוד המודינג הזמנתי מחו"ל מכל מיני חנויות שונות (לא שילמתי שקל חוץ מעלות, לא משלוח לא מכס לא מע"מ לא בטיח) והבאתי לארץ ב3 משלוחים שונים עם שני חברים וידידה, כל המודינג מסתכם ב120-130$ גג (בלי עבודה רק בשבילך, לי זה עולה יותר :) )

קירור לכ.מסך ,ספק, שמורת מים 5.25 (יד שניה מצב מהמם:)) ואולי עוד משהו ששכחתי קניתי בארץ כמו כן חומרה, פשוט נפלתי על עסקה טובה : נתתי לוח אם ABIT NF-7 SL + מעבד 2600 BARTON + כרטיס מסך SAPPHIRE 9600XT 256MB וקיבלתי תמורתם - לוח, מעבד, כרטיס מסך, בתוספת של 750 שקל . 120 ירוקים ועוד 750 ש"חשחים יוצא בערך ... 1290 אז די עם הטחון עשיר :)

המעבד כרגע עומד על מהירות 2300 עם מתח של 1.6 בבנצ'ים עמד על 2200, היום בלילה יעבור בדיקת יציבות ונראה לאן ממשיכים עם זה, זכרונות- מפליאים אותי 2-2-3-7 מתח 1.75 SO FAR SO GOOD :)

כ.מסך - ליבה 430 זכרון 390 מתח AGP 1.6

בקשר לקירור על הזכרונות, שמתי את הTT נחושת ועליהם שני גופי קירור שנמצאים בתוך חבילה של גופי קירור לזכרונות, גם של TT אלה שמתלבשים על כל מודול מגיעים גם עם שני סינקים.

תודה.

פורסם

סליחה על הבורות אבל, מה זו שמורת מים?

פורסם

יפה מאוד! ;D

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל, מה זו שמורת מים?

שמורת מים - Reservoir זה המיכל של המים במערכת קירור.

המרובע למטה עם הוורוד :)

פורסם

אהההה הבנתי... כן הוא בהחלט יפה!

פורסם

יפה מאד !

ההשקה ניכרת וגם התקציב ;)

תמשיך לעדכן אותנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים