עבור לתוכן

טיפה מודינג ;)

Featured Replies

פורסם

...

...

...

...

...

...

...

...

אין לי מילים :o

אני ממש מקווה שתצליח לעשות את הOC שאתה מתכנן (ושלא תתאכזב...)

בכל מקרה, יש שם ציוד.

רק לא אהבתי את הקירור לNB, משום מה אני לא אוהב מאווררי בלואר...

ואם כבר ביזבזת (טוב, טוב הוצאת) כל כך הרבה כסף, אולי לקנות ב60 שקל פלופי שחור???

ולא כל המודינג שלך קנוי, נכון?

• תגובות 49
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחלה שמורת מים ;)

פורסם
  • מחבר

יצא ממש מדהים! :D

אבל....היה יותר טוב אם היית מכין משהו ולא קונה את הכל...

בכל זאת זה יפה מאוד והשקעת בזה המון כסף... ;D

תודה רבה לך ... :)

בקשר לקנוי ולא מוכן:

אני מאמין שאם הייתי מנסה לבנות מערכת קירור מים בעצמי, לייצר סליבס ביתיים מג'ינסים ישנים :), שמורת מים ממיכל דלק, או כבלים עגולים מצינור מזגן ודבק, לא היה יוצא לי יפה כמו שרציתי, וזה לא שאם אתה קונה ציוד מודינג אתה רק פותח אותו מהקופסא הוא ישר קופץ לך על המולקסים, מוציא את צינורות המים ומסתדר לבד, צריך טיפ טיפה לעבוד על זה, לא סתם הת'רד נקרא "טיפה מודינג" :)

בקטע של להכין לא נראה לי שהייתי מגיע לתוצאות שציפיתי להן, הן מבחינה ויזואלית והן ביצועית.

והשקעתי בזה כי אני אוהב את זה... מאוד :)

The Byter - "טיפ טיפה דליפה פיצית" הא ???? שעות אני עובד על החרא הזה עם אפוקסי ... סתאאםם מלך אתה :-*

*עדכון - נוספו תמונות של הקירור כרטיס מסך (בנתיים רק מתוך המארז, הייתי מת לתת לו בראש אז שכחתי לצלם :) )

הוספתי את SILENCER REV3 וגופי קירור מנחושת לזכרונות, על גופי הנחושת שמתי עוד גופי קירור (נראה אם זה יעזור)

מתחיל בנצ'ים, תוצאות בהמשך :)

פורסם

יפה מאוד!

תתחדש! ;)

פורסם

יפה מאוד!

אחלה מודינג קנוי ;D

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד!

אחלה מודינג קנוי ;D

אם תוכל להמליץ לי על מישהו שמייצר בבית RADEON'ים מעבדים, לוחות , כבלים זוהרים UV וסליוינג אני אשמח ללמוד ממנו איך מכינים

שמע, זה קשה להיות עשיר, מה לעשות, כבר אין במה להשקיע אז זורקים הכל על המחשב, שיהיה, אני אפילו לא נגעתי בו, הגיעו אליי הביתה 8 מומחים מחברת מודינג קוריאנית והרכיבו לי הכל STEP BY STEP אחר כך אמרו לי, תכנס לאתר חומרה אחד תלחץ פה ופה ויעלו לך תמונות לשם אנשים יתלהבו יגידו וואו, בסוף גם את זה הם עשו לי, כל מה שנשאר לי לעשות זה ללחוץ על כפתור "ציטוט" שהם התקינו לי במיוחד על המקלדת ולענות לך, ראית איזה יופי ?? :P

פורסם

וואי.. יצא יפה..!! קבל ח"ח ענק!!

אהבתי את הסליבינג.. :)

פורסם

ממתי silenser נראה ככה? עשית לו משהו? והסליבים של הבטרפליי זוהרים בUV??

אה ודרך הגב אני מאוהב במחשב שלך.. החומרה הכי טובה שקיימת וגם מחשב יפה מעוד מעוד (למרות שכמה מודים לא קנויים יתנו למחשב

שלך קצת אישיות ומיוחדות) ולמה לא קנית את הקיט של waterchill שכולל מעבד\כרטיס מסך\ציפסט?

פורסם

טרזיס אתה לא צריך להתעצבן, אולי הוא התכוון לזה במובן חיובי.

סך הכל זהו מודינג קנוי, וניצלת אותו בצורה מצויינת.

ואני מאמין שעם קצת רצון הרבה מקוריות אפשר להכין סליבים וכו'.. כמובן לא רכיבי חומרה.

פורסם

סליבים להכין לא נראה לי... אולי אם אתה יודע לסרוג מעוד טוב ;) אבל להלביש אותם זה אפשר כבר.. אבל לא חשוב הנה הוא הגיע למחשב

מדהים ביופי אז מה זה משנה אם זה קנוי או לא? התוצאה מהממת (ויקרה מעוד :P) אז ח"ח על ה$ ועל ההשקעה המעוד גדולה במחשב

פורסם

מאוד FFS

פורסם
  • מחבר

טרזיס אתה לא צריך להתעצבן, אולי הוא התכוון לזה במובן חיובי.

סך הכל זהו מודינג קנוי, וניצלת אותו בצורה מצויינת.

ואני מאמין שעם קצת רצון הרבה מקוריות אפשר להכין סליבים וכו'.. כמובן לא רכיבי חומרה.

אחי, תאמין לי שיש לי רצון ויש מקורית ואני מכין והכנתי, עשיתי כבר סליבינג מהיטשרינקים, פירקתי את האמא של הספק וסילבתי הכל עבדתי על זה כמה שעות טובות,סינק לכרטיס מסך (קומבינה של סינק ישן ו80 מ"מ) חתכתי את המארז בצורת פרפר, צבעתי (לא יצא משהו עדיין צריך להוריד ולצבוע מחדש) חלון, עשיתי עוד מארז עם חיתוך לב עליו (עוד לא גמור) הכנתי כבלים עגולים (שנזרקו באותו היום) הכל הכל, אבל ... מה אני אגיד לך, זה לא זה...

זה לא מה שהקליק לי את הרשתית של העין... תגיד לי אתה איזה היית בוחר ...:)

*עדכון, הוספתי כמה תמונות של HOME MADE מודינג ואיזה בנצ'יקון.

פורסם

אני לא מאמין! , הוספת תמונות של 3dmark03 ו01!!

21100נקודות ב01

ו8074 ב03!~!!!!!

זה שיא הפורום! הכי גבוהה!

כל הכבוד אחי!!!

אני מתרגש בשבילך , ואני אפילו לא יודע למה!

פורסם

תגיד, המארז קורדיגן שיש לך (זה שחתכת לו חלון של פרפר) - הפאנל הקידמי שלו הגיע שחור או שאתה צבעת?

פורסם

אף אחד לא מתייחס לזה שהוא שבר את השיא של Fire15??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים