עבור לתוכן

איך עברה עלי חווית השדרוג לחלונות 10

Featured Replies

פורסם

אנחנו כבר 10 ימם עם WIN10 והכל פשוט מצויין!

אישית אני מרוצה מאד ממשק התקיות והמשתמש, הוסיפו המון דברים וסרגלים וזה מבורך (לא עוד ריצות מיותרות)

אפילו משחקים עובדים חלק.

FIREFOX עדיין לא גרם לWIN10 להתאהב בו אבל אני מאמין שכח המשתמשים ינצח לבסוף.

CORTENA....... פששש..... וואו.... סקסית בטירוף!

פורסם

בהצלחה במציאת דרייבר לHD4850...

יש לי מפרט דומה לשלך עם כ.מסך זהה וכבר בWIN8 הסתבכתי למצוא דרייבר(בסוף באיזה פורום עשו הסבה כלשהי שסיפקה פיתרון חלקי)

פורסם

^ אז סתם הסתבכת כי יש דרייבר רשמי ל- 8

חוץ מזה הדרייבר של 8 אמור לעבוד על 10 בלי יותר מיד בעיות וגם אם לא, הגיע הזמן באמת להשתדרג, הכרטיס בן 7 שנים...

פורסם

"מדובר במחשב נייח ... אשר מתבסס על מעבד E8400 ... זכרון DDR2 בנפח 8G ... וכרטיס מסך Radeon HD4850...

לפני 7 שנים זה היה מחשב מאוד מתקדם, אבל היום זוהי ענתיקה...

יחד עם זאת, לצרכי היום-יום שלי – קריאת דוא"ל, שימוש בדפדפן Chrome, בדיקות ביצועים וכתיבת סקירות ומאמרים, הוא מספיק לחלוטין"

קצת הגזמת. לגלישה, דוא"ל וכתיבה, מדובר במחשב מצוין!

אני עם WIN10 על E6300 + 2GB + HD6450 ו-HD מכני לחלוטין, והכל עובד חלק כולל CODI ו-popcorn time.

מוכן להתחלף עם הענתיקה שלך בכל רגע.

פורסם

יש הרבה בעיות עם השדרוג הזה. הוא רחוק מלהיות מושלם. הבעיה העיקרית- הם מחייבים אותך לשדרג ולא מאפשרים לך להתקין אחרי פרמוט של הדיסק הקשיח. אם אתה צריך לשדרג כמה מחשבים זה הופך להיות תהליך מאוד מייגע. במיוחד - אם המחשבים מלאים זבל ואין לך את ה-10-12 ג'יגה פנויים על הדיסק הקשיח של ה-SYSTEM בשביל השדרוג הזה. בנוסף - כל הרשת מלאה בפוסטים על תקלות של דרייברים. VPN של CHECKPOIN עדיין לא עובד על 10 ויש הרבה עדויות על בעיות עם NVidia - במיוחד בתצורה של יותר ממסך אחד - בקיצור - רחוק מלהיות מושלם ובטח שלא ידידותי למשתמש.

פורסם

שדרגתי כבר חמישה מחשבים ועד עכשיו לא היו בעיות, כך שמה שאתם מדברים עליו כאן זר לי.

פורסם

שהמערכת חא במצב כל כך נורא, זה מאוד תלוי בחומרה עליה היא מותקנת

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה - אבל לביא, נשמח לעדכון חוויותייך עם המערכת וכד' :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים