עבור לתוכן

דרייבר לא תואם עם ווינדוס 10??

Featured Replies

פורסם

היי. אני לא מצליח להתקין את דרייבר כרטיס הרשת שלי על ווינדוס 10 (ואכן אותו דרייבר נתמך עד לווינדוס 7). הבעיה היא שמדובר בכרטיס הרשת, ולכן אני לא יכול לבקש מווינדוס לחפש ברשת אחר דרייברים. כמובן שפשוט ניסיתי למצוא את הדרייבר בעצמי ממחשב אחר, אך לא קיים דרייבר כזה לווינדוס 10 (וגם לא עושה רושם שיהיה כזה). ניסיתי גם להתקין מרשימת הדרייברים של ווינדוס וגם לא. אז נראה שאני פשוט צריך לקנות כרטיס רשת חדש? אבל הנה הקטע: כששידרגתי מווינדוס 7 ל- 10. הדרייבר לכרטיס הרשת המשיך לפעול כרגיל, אך כשהתקנתי עותק נקי של ווינדוס 10 (לאחר פירמוט), לא הצלחתי, כאמור, להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת מחדש.

מה נראה לכם עושים?

תודה חברים.

נערך על-ידי דןזט

פורסם

יש לך את הדרייבר של כרטיס הרשת המתאים ל-7 ?

האם ההתקנה היא בתוכנית SETUP - אם כן הרץ אותה בתאימות ל- 7.

פורסם

ואו, ווינדוס 10 נראה לא סימפטי בכלל עד כה.. כבר הגיעו אלינו עשרות 'מקרים' למעבדה.

אצלנו הנוהל כרגע הוא לשנמך חזרה לגרסא הקודמת ואנחנו גם מסבירים זאת ללקוח - הבעיה העיקרתי נובעת מכך שלא ניתן לבטל בווינדוס 10 עדכוני מערכת שהותקנו, מה שמוביל לחוסר תאימות עם הרבה מערכות.

מה שכן, אני עובד עם סרבר 2012 ודרייברים של 8.1, עובד מצוין - קפוץ לחבר עם USB ותוריד דרייברים עדכניים מאתר היצרן ל-7.

אם לא עבד, ממליץ לנסות את התוכנה DRIVER PACKAGE - שוקלת הרבה, אבל תמיד טוב להחזיק אותה עם USB בצד כפתרון פלסטר. יש לה כמובן גם חסרונות, אבל אם כבר ווינדוס 10 הלא יציב, אז למה לא?

לינק לתוכנה: http://drp.su/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים