פורסם 2004 באפריל 121 שנים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1902ראיתי את הספק הזה, הוא גם יפה וגם 480 WATT עכשיו הקטע שאין לי כח להתעסק עם שני בקרי השליטה של המאווררים בספק.מישהו יודע על ספק כזה בלי בקרי שליטה??אם לא אז יקרה משהו אם אני ישאיר את הספק פשוט איך שהוא בלי לשנות את עומצת המאווררים??יש את אותו דגם של ספק בזיגזאג שעולה 480 ש"ח ורשום במאפיינים שלו- active pfs.מה הכוונה??תודה רבה לעוזרים!!!
פורסם 2004 באפריל 121 שנים אתה לא חייב לחבר את הבקר שליטה אם לא תחבר אותו הספק יש לות על עצמו לי הטמפרטורה
פורסם 2004 באפריל 121 שנים Active PFCחיפוש בפורום היה מוצא לך תשובהדוגמא אחת, בטח יש עודhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=60496
פורסם 2004 באפריל 121 שנים מחבר טוב תודה אחי כנראה זההפרש במחירים משתלם נראה לי שאני יקח בסוף את ה:tt 420watt+ active pfsתודה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.