עבור לתוכן

כמה בעיות בווינדוס 10 חייב עזרה

Featured Replies

פורסם

אז ככה בערך שבוע לאחר ששידרגתי לווינדוס 10 מ7 לאט לאט מתחילות לי מלא בעיות.

זה התחיל ממשהו מוזר שלא יכלתי להכנס ו להתחבר לפורומים מ CHROM גם לפורום הזה שלחצתי בצד על האורח שיפתח החלון להתחבר לא היה קורה כלום רק עם הייתי נכנס דרך דפדפן אחר. ועכשיו המחשב נדפק לגמר כל מה שיש בשורה של ההתחל לא מגיב ההתחל לא תפתח בכלל חיפוש לא החנות גם לא הדפדפן החדש האדג' לא נפתח וגם עכשיו כמו שאתם שמים לב ההודעה הזו מלאה בשגיאות בגלל שהמקלדת בקושי מגיבה וזה מחשב נייד פתאום היא מדלגת על אותיות שאני רושם פתאום יש לאגים וזה לא עושה רווח או דברים כאלה יש לזה קריזות פתאום זה בעייתי פתאום עובד רגיל.

וגם העכבר מאז ששדרגתי פתאום הוא לא מזהה את שני עכברים שאני בדרך כלל משתמש אני צריך להעביר ליואסבי בצד שני של המחשב כל המחשב נדפק לי לגמרי מה אני עושה?

נ.ב: סתם לידע כללי בגלל המקלדת לקח לי כמעט 30 דקות לרשום את ההועה הזו ולתקןשגיאות

פורסם

זה לא נשמע כמו משהו שיכול לקות סתם ככה בגלל שדרוג ל 10.

כמה דברים כדי למקד לך את החיפוש:

תבדוק אם יש משהו שמעמיס על המחשב ב task manager. אתה מחפש לראות משהו שטוחן מעבד או דיסק קשיח. תבדוק גם בלשונית performance וגם בלשונית processes ותוודא שמסומן show from all users.

תעלה את המחשב ב safe mode ותראה אם זה חוזר על עצמו שם

תעדכן דרייברים לאלה שמתאימים ל 10

סריקת וירוסים ורוגלות, עדיף מתוך safe mode או מערכת הפעלה חיצונית דרך live cd כלשהו

פורסם
  • מחבר

שמע אני עכשיו עושה סריקת ווירוסים אבל מזה קשור לזה ששום דבר בשורת התחל לא עובד רק חצי?

התחל לא נפתח חיפוש ל נפתח כל דבר שקשור לווינדוס לא נפתח גם ההודעות בצד שמאל וגם היומן והשעה ואינטנט האדג' הם בכלל לא נפתחים

פורסם

אצלי גם לא פעל כמה דברים. ואחרי הפעלה מחדש זה הסתדר

פורסם
  • מחבר

שמע זה מחשב נייד שכל יום אני לוקח אותו לעבודה אז הפעלתי אותו הרבה פעמים מאז.

כמו שאמרתי הבעיות העיקריות שלי זה ששום דבר בשורת ההתחל לא עובד חוץ מהכרום שיש שם כל דבר של ווינדוס בשורה לא עובד מישהו יודע לפתור את זה?

גם הבעיה של הכתיבה זה רק באקספלורר יש בעיות עם המקלדת בכרום עובד חלק אבל משום מה שאני לוחץ בכרום על "שלום אורח" כדי שיפתח לי להכניס שם משתמש וסיסמא לאתר פה לא נפתח אני לא יכול להתחבר פה לאתר רק באקספלורר מישהו יכול לפתור את הנושא זה מעצבן?

פורסם
  • מחבר

לא עזר ניסיתי כל מה שיש שם =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים