פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים שלוםכל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי האתר הזה ואין לי מושג איך אני מוריד אותו.יש לי אנטי ווירוס נורטון 360.תודה
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים תלחץ על WIN+R במקלדתתרשום Msconfigתגיע ללשונית STARTUP ותנקה שם את הכל.אם יש לך WIN 8.1 (אני לא בטוח מהתמונה)אז זה נמצא תחת מנהל המשימות.כנס אליו ואחת הלשוניות זה Sartup בטח שם את הכל (חוץ ממה שאתה צריך כמובן)וזהו . . נערך 2015 באוגוסט 1010 שנים על-ידי furyanaor
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים תעזר ב autoruns+process explorer מהאתר של sysinternals.מספיק כדי להבין מאיפה הדרעק הזה הגיאה ואיך אפשר להשמיד אותו.
פורסם 2015 באוגוסט 1110 שנים מחבר תודה על העזרה.אחרי שעשיתי לכל השלושה ביטול זה הפסיק לקפוץ. " windows command process"למרות שהפופאפ הזה עדיין קיים לי בתוך המחשב וכנראה אני לא יצליח להסיר אותו, לפחות הוא לא קופץ לי שאני מפעיל את המחשב. נערך 2015 באוגוסט 1110 שנים על-ידי 7278608
פורסם 2015 באוגוסט 1210 שנים הייתי ממליץ בנוסף להכנס ל"התקנה\ הסרת תוכניות" של ווינדוס ולמחוק ידנית רוגלות למיניהם.מה שאתה לא מזהה שם - העתק הדבק לגוגל לבדיקה.
פורסם 2015 באוגוסט 1210 שנים בדרך כלל תוכניות זדוניות כמו אתרים קופצים למיניהם שיש לנו כאן כדוגמהאינן מתקינות את עצמן באופן רשמי אלה פירטי לחלוטין ולכן גם לא קיים להן קובץ מחיקה פורמלי להסרה באמצעות הסרת תוכנה של ווינדוס...פחות יעיל במקרה הזה אבל תמיד רצוי לשמור על הסדר.
פורסם 2015 באוגוסט 1210 שנים אתה יכול להשתמש ב rkill בשביל לסיים את התהליך ואז (ללא אתחול של המחשב) להריץ סריקה עם MalwareBytes.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.