פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים שלום אני צריך את העזרה שלכם בגיבוי ההודעות של הוואצפ אני צריך להכניס את גלקסי 4 שלי לתיקון (הוא לא מזהה תכרטיס סים ) ומאוד מאוד חשוב לי לגבות את ההודעות הרגילות וגם את ההודעות של הוואצפ כשאני נכנס לתיקייה של הוואצפ יש את התיקייה Databases בתוכה יש מספר קבצים שהשם שלהם זה בעצם תאריך ככה שחשבתי שאם אני מעביר את ההתיקייה הזאת למחשב ואחרי שאני מתקן את המכשיר פשוט מחזיר את התיקייה הזאת אז כל ההודעות יחזרו אז שאלתי האם זה נכון? ההאם קובץ בשם msgstore-2015-08-07.1.db.crypt8 מהתיקייה Databases זה בעצם גיבוי של ההודעות עד לתאריך 7/8/15? ואם לא האם יש דרך לבצע גיבוי בלי להכניס לוואצפ ולבצע גיבוי מתוכו תודה רבה ויום טוב
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים כל מה שבתיקיה Databases זה גיבויים להודעות שהוואטסאפ עושה. אם תעתיק אותה חזרה לטלפון תוכל לשחזר את כל ההודעות.
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים מחבר תודה רבה על התשובה המהירה וסליחה שאני אומר את זה... ההודעות פשוט חשובות לי מאוד אתה אומר את זה מנסיון? עשית את זה בעבר?
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים זה הגיבוי, כן. הוואטסאפ עושה גיבוי יומי אוטומטי כל יום מתישהו בלילה (נדמה לי 4:00), בגלל זה התאריכים.
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים מחבר יופיתודה רבה רבה ולגבי ההודעות הרגילות יש דרך בטוחה לגבות אותם? (ראיתי איזה משו בחיפוש ברשת עם איזה אפליקציה)
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים זה:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore(למרות שכבר שנים שלא שלחתי/קיבלתי SMS... היחידים שאני מקבל זה ספאם)
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים מחבר אמ הרבה אומרים לי את זה שהודעות רגילות כבר עברו מן העולם...אבל אני עדיין שומר לזה אמונים תודה רבה רבה על הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.