עבור לתוכן

אין גישה לאינטרנט ב WINDOWS7, על אף שסיגנל הווי פיי מלא

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

אני כבר 3 ימים לא מצליחה לפתור את הבעיה. יש לי מיני נייד של אסוס עם WIN7 STARTER שעבד בלי בעיה עם WIFI על הראוטר בבית, פתאום ביום בהיר אחד מופיע לי על סימון הקליטה של הרשת למטה סימן קריאה צהוב, וכתוב ללא גישה לאינטרנט. הסרתי את התקן כרטיס הרשת, התקנתי, הוצאתי את הראוטר והחזרתי, החזרתי את המחשב להגדרות היצרן וכלום לא עוזר.

מחיפושים ברשת הבנתי שזו בעיה ידועה בווינדווס 7 אבל אין פתרון אחד.

חשוב לציין- ניידים אחרים וסמארטפונים עובדים בלי בעיה על הראוטר הזה, והמחשב הנייד שלא עובד, כן מצליח לקבל גישה לאינטרנט דרך ראוטר אחר.

מישהו נתקל ויכול לעזור?

תודה רבה מראש!!

פורסם

נסה

netsh int ip reset

בcmd

כמו כן, תעשה forget network ותתחבר אליה מחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה, ניסיתי ולא עזר :(

פורסם

מה קורה שאתה מנסה לפתור את הבעיה עם האשף של חלונות?

לרשתות אחרות אתה יכול להתחבר?

לשנות ערוץ בראוטר?

פורסם
  • מחבר

האשף לא פתר את הבעיה. המחשב מתחבר בלי בעיה לראוטר אחר, ולראוטר שהוא מתחבר אבל ללא גישה לאינטרנט יש מחשבים אחרים מחוברים (וגם הנייד עם הבעיה עבד עד לפני יומיים). הדבר היחידי שהשתנה זה שעדכנתי במחשב את הקודי, מעבר לזה לא עשיתי שום שינוי.

פורסם

יש הצפנה על הרשת?

יש סינון לפי כתובת MAC?

פורסם
  • מחבר

אין הצפנה ומה הכוונה סינון לפי כתובת MAC?

פורסם

אם את לא יודעת, אז כנראה אין. אפשר לחסום את הנתב שיאפשר רק לכרטיסי רשת מסוימים עם כתובות פיזיות ידועות מראש להתחבר.

פורסם

נסה להתחבר לרשתות וויפי אחריות.

נסה להתחבר ללא סיסמא (תסיר את הסיסמא של הראוטר בהגדרות, תגדיר רשת פתוחה)

אם זה עובד, תשנה שיטת הצפנה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על הניסיון לעזור.

המחשב מתחבר לרשתות אחרות. גם ללא הצפנה או סיסמא- מתחבר לראוטר שלי אבל ללא גישה לאינטרנט.

פורסם

נסה לחבר אותו באופן קווי ונראה איך הוא מרגיש

פורסם

זאת אומרת שאת מצליחה לגשת לממשק הניהול של הנתב מהמחשב הבעייתי?

פורסם
  • מחבר

כשאני מחברת את המחשב עם כבל רשת ישירות לראוטר זה עובד ויש אינטרנט. ומה הכוונה בממשק ניהול של הנתב? הגדרות הראוטר? לזה לא ניסיתי להיכנס (הראוטר עצמו תקין ומחשבים אחרים מתחברים אליו בלי בעיה). אני יכולה כמובן להיכנס להגדרות של כרטיס הרשת.

פורסם

ניסית לשנות ערוץ בראוטר?

פורסם

נסי את חברת התמיכה של האינטרנט במידה והנתב שייך אליהם או אולי את התמיכה של חברת הראוטר.

היה לי עניין כזה וידעו לפתור לי אותו מה שבחיים לא הייתי מגיע אליו לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים