פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים היי לכולםאני כבר 3 ימים לא מצליחה לפתור את הבעיה. יש לי מיני נייד של אסוס עם WIN7 STARTER שעבד בלי בעיה עם WIFI על הראוטר בבית, פתאום ביום בהיר אחד מופיע לי על סימון הקליטה של הרשת למטה סימן קריאה צהוב, וכתוב ללא גישה לאינטרנט. הסרתי את התקן כרטיס הרשת, התקנתי, הוצאתי את הראוטר והחזרתי, החזרתי את המחשב להגדרות היצרן וכלום לא עוזר.מחיפושים ברשת הבנתי שזו בעיה ידועה בווינדווס 7 אבל אין פתרון אחד.חשוב לציין- ניידים אחרים וסמארטפונים עובדים בלי בעיה על הראוטר הזה, והמחשב הנייד שלא עובד, כן מצליח לקבל גישה לאינטרנט דרך ראוטר אחר.מישהו נתקל ויכול לעזור?תודה רבה מראש!!
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים נסה netsh int ip reset בcmd כמו כן, תעשה forget network ותתחבר אליה מחדש.
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים מה קורה שאתה מנסה לפתור את הבעיה עם האשף של חלונות?לרשתות אחרות אתה יכול להתחבר?לשנות ערוץ בראוטר?
פורסם 2015 באוגוסט 910 שנים מחבר האשף לא פתר את הבעיה. המחשב מתחבר בלי בעיה לראוטר אחר, ולראוטר שהוא מתחבר אבל ללא גישה לאינטרנט יש מחשבים אחרים מחוברים (וגם הנייד עם הבעיה עבד עד לפני יומיים). הדבר היחידי שהשתנה זה שעדכנתי במחשב את הקודי, מעבר לזה לא עשיתי שום שינוי.
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים אם את לא יודעת, אז כנראה אין. אפשר לחסום את הנתב שיאפשר רק לכרטיסי רשת מסוימים עם כתובות פיזיות ידועות מראש להתחבר.
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים נסה להתחבר לרשתות וויפי אחריות.נסה להתחבר ללא סיסמא (תסיר את הסיסמא של הראוטר בהגדרות, תגדיר רשת פתוחה)אם זה עובד, תשנה שיטת הצפנה.
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים מחבר קודם כל תודה על הניסיון לעזור. המחשב מתחבר לרשתות אחרות. גם ללא הצפנה או סיסמא- מתחבר לראוטר שלי אבל ללא גישה לאינטרנט.
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים מחבר כשאני מחברת את המחשב עם כבל רשת ישירות לראוטר זה עובד ויש אינטרנט. ומה הכוונה בממשק ניהול של הנתב? הגדרות הראוטר? לזה לא ניסיתי להיכנס (הראוטר עצמו תקין ומחשבים אחרים מתחברים אליו בלי בעיה). אני יכולה כמובן להיכנס להגדרות של כרטיס הרשת.
פורסם 2015 באוגוסט 1010 שנים נסי את חברת התמיכה של האינטרנט במידה והנתב שייך אליהם או אולי את התמיכה של חברת הראוטר.היה לי עניין כזה וידעו לפתור לי אותו מה שבחיים לא הייתי מגיע אליו לבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.