עבור לתוכן

בעיית דרייבר ב- Windoes 10

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אז לאחר המלצות כאן בפורום רכשתי את כרטיס המסך GT720.

אתמול שידרגתי את המחשב לוינדוס 10 ו- אמבוש! הדרייבר לא עובד.

נכנסתי ל- WIndows update - ויש עידכון לדרייבר! הורדתי, התקנתי ו-.... אמבוש! - לא מצליח להתקין.

נכנסתי לאתר של Nvidia, הורדתי את הדרייבר המתאים (Win10 64Bit) - הפעלתי התקנה, ההתקנה רצה חלק ובסוף הודעה..... אמבוש! שגיאה. הדרייבר לא הותקן.

כרגע המחשב פועל על דרייבר גנרי של מיקרוסופט - לא להיט במיוחד...

הקיצר, מה עושים?

פורסם

הסר את הדרייבר עם display driver uninstaller (חפש בגוגל, הורד מ-guru3d)

התקן מחדש את הדרייבר.

(DDU יציע לך safe mode ו-restart, זרום איתו).

פורסם

אתה בטוח שלא עשו לך אמבוש, ומכרו לך כרטיס תקול? מערכת ההפעלה הקודמת לא עשתה לך אמבוש? (הייתי חייב לאמבש לפחות פעמיים :D, בבקשה תסלח לי)

בכל אופן, תנסה לעשות הסרה מוחלטת של הדרייבר דרך הcontrol panel, ולאחר מכן עם התכנה (DDU (display driver uninstaller בsafe mode.

ואז תנסה להתקין מחדש.

עריכה:

אוףףף אני כותב לאט! הקדימו אותי חח

פורסם

You snooze you loose.

פורסם
  • מחבר
הסר את הדרייבר עם display driver uninstaller (חפש בגוגל, הורד מ-guru3d)

התקן מחדש את הדרייבר.

(DDU יציע לך safe mode ו-restart, זרום איתו).

אוקי, אנסה

אבל מה זה DDU? למה לא להסיר דרך "תוכניות ותכונות" של וינדוס?

אתה בטוח שלא עשו לך אמבוש, ומכרו לך כרטיס תקול? מערכת ההפעלה הקודמת לא עשתה לך אמבוש? (הייתי חייב לאמבש לפחות פעמיים :D, בבקשה תסלח לי)

בכל אופן, תנסה לעשות הסרה מוחלטת של הדרייבר דרך הcontrol panel, ולאחר מכן עם התכנה (DDU (display driver uninstaller בsafe mode.

ואז תנסה להתקין מחדש.

עריכה:

אוףףף אני כותב לאט! הקדימו אותי חח

הבנתי את עניין האמבוש, גמאני כתבתי את זה בצחוק..:biglaugh:

ב- Win 7 לא הייתה כל בעיה...

פורסם

אולי תפרט מה השגיאה בסוף התקנת הדרייבר מ Nvidia?

סימנת שם clean install?

(זה די מייתר את עניין הDDU )

פורסם
  • מחבר

אין מספר שגיאה.

המערכת פשוט מודיעה שארעה שגיאה והדרייבר לא הותקן (הדבר נכון גם ל- Windows update וגם להתקנה דרך הדרייבר עצמו).

לא זוכר אם סימנתי clean install. למען האמת אני לא זוכר שראיתי כזו אופציה בכלל...

פורסם

אם התקנת דרייבר רשמי של נוידיה, אין דבר כזה שאין שגיאה אם הדרייבר לא הותקן. תוכל להעלות צילום מסך?

פורסם
  • מחבר

בבקשה

פורסם

וזה אחרי שסימנת clean install?

בטוח שהורדת דרייבר מתאים?

פורסם

שאלת קיטבג אבל בכל זאת: עשית Restart למחשב?

הייתה לי בדיוק אותה הבעיה. אחרי עדכון (Windows Update) ואתחול/Restart למחשב, ההתקנה הצליחה. אם אין עדכונים חדשים, נסה רק לעשות Restart למחשב.

פורסם
  • מחבר

עשיתי ריסטרט והורדתי את הדרייבר המתאים.

רק ה DDU פתר את הבעיה. (תודה רבה!!)

מתברר, שהמנגנון שמיקרוסופט המציאו בשידרוג הזה, שמאפשר לשדרג מערכת מבלי לפגוע בקבצים ובתוכנות לא עובד כ"כ טוב.

הוא פגע לי בכמה מהתוכנות, הדרייבר של כרטיס המסך היה אחד מהן. תוכנות נוספות שנפגעו הן winrar, Notro PDF 10, MPC-HC, ואפילו Office 2010.

המחשב לא זיהה אותן, אולם הקבצים שלהם היו במערכת ומנעו מהמחשב להתקין אותם שוב.

את כל התוכנות חייבים להסיר לחלוטין ולהתקין שוב, חוץ מהאופיס שרק מבצע "איתחול" לעצמו. (אם כי מפתח המוצר אבד לי והייתי צריך לעשות לו אקטיבציה מחדש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים