עבור לתוכן

גלקסי s6 edge בארה"ב - איפה לקנות

Featured Replies

פורסם

היי, אני בקרוב טס לארצות הברית, אני היה במדינות הבאות: ניו יורק, אורלנדו, מיאמי ולאס וגאס.

רציתי לדעת אם כדאי לקנות את המכשיר galaxy s6 edge 64GB בארה"ב מבחינת מחיר, וגם איפה כדאי לקנות.

הבנתי שלא כולם בשיטת שידור של הארץ ולא כולם דור 4 וכו', ניסיתי קצת לבדוק על זה בעצמי והלכתי לאיבוד, הייתי שמח אם מישהו יכול קצת להכווין אותי לגבי איזה מכשיר צריך לקנות שיהיה פתוח ובשיטת שידור של הארץ וכו'.

פורסם

רק G925F.

בנוסף צריך לבצע שיחה של למעלה מ-5 דקות עם סים מקומי בארה"ב.

פורסם
  • מחבר

יש מקום מומלץ מבחינת מחיר לקנות את המכשיר?

פורסם

תזמין מאמזון

פורסם
  • מחבר

בדקתי לגבי הזמנה מאמזון, ראיתי שיש אמאזון לוקר שאפשר ללכת ולאסוף את המכשיר משם, ויצא לי ממש טוב יש סניף שהוא 5 דקות הליכה מהמלון שלי.

רק רציתי לשאול אם חייב להפעיל את הטלפון עם סים של ארה"ב שם או שאני יכול לשים סים של הארץ שיהיה לי חבילה לדיבור וגלישה בארה"ב אם זה מספיק.

בכל מקרה רציתי לשאול לגבי אחריות אם אני מזמין מאמאזון אם יש אחריות שאוכל לממש אותה בארץ?

פורסם

לא יודע מה זה אמזון לוקר, כעקרון אתה פשוט יכול לשלוח למלון יש להם גם משלוחים של יום אחד וגם משלוחים של 2-3 ימים בחינם.

תקבל את המכשיר תכניס סים ישראלי, אם יעבוד לך מעולה ואם לא אז תקנה סים בארה"ב הכי זול שיש ותדבר מעל 5 דקות.. כדי להימנע מעניין הסים אתה יכול גם לשאול מראש את החנות (החנות עצמה לא אמזון) אם המכשיר פתוח גאוגרפית.

אופציה נוספת שעלתה לי לראש וגם היא פשוטה יותר היא ללכת לחנות B&H שנמצאת בניו יורק ולקנות פיזית במקום את המכשיר ולשאול את כל השאלות ולקבל מענה באותו הרגע.. כנראה שזה האופציה שהייתי הולך עליה.

לגבי עניין האחריות בארץ, תשכח מיזה, יותר מיזה במקרים רבים בארה"ב כאשר קונים טלפון בינלאומי אפילו אחריות יצרן לא מקבלים כי הטלפונים מיובאים ע"י יבוא לא רשמי.. צריך לשים לב גם לזה, לדוגמה B&H נותנים אחריות שלהם למשך שנה בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים