עבור לתוכן

מאיפה אני יכול לקנות רשת לכיסוי חורים קטנים שעשיתי במארז?

Featured Replies

פורסם

אני אולי אקנה את המארז הזה (לא בטוח עדיין):

Simbadda 326 Silver 500W USB 2.0 Front Case w/X-Window

326silver.jpg

מקדימה יש מאוורר (נדמה לי). והמאוורר הזה שואף את האוויר מחור קטן בתחתית המארז מקדימה, ובגלל זה המאוורר לא מנצל את כל היכולת שלו.

אז לפי התמונה אני רואה שיש מקום לעשות שני חורים קצת קטנים ליד כפתור ההפעלה. זה לא יהיה קשה לעשות את זה (כבר יש לי מקדח כוס בגודל המתאים) אבל הבעיה היא שאין לי במה לכסות את החורים כי אין גרילים כאלה קטנים. אז חשבתי לשים רשת שחורה ולקנות מאוורר אדום כך שהחורים לא יראו מכוערים.

אבל אני לא יודע מאיפה קונים רשת ומאיזה סוג לקנות? יש בכלל סוגים של רשתות? אם יש אז איזה סוג הכי מתאים?

פורסם

קודם כל כדאי שתתרחק מסימבדה אחרי זה תדבר על חורים.

רשת? 0_0 המממ, לך לאיזה חנות בניין בטח יהיה להם איזה רשת, 0_0 למה רשת? סתם רעיון מטומטם.. תעשה חורים קטנים בגודל של מקדחה רגילה או שתקדח עם המקדח כוס שלך חור מספיק גדול לכל המאוורר וזהו.

פורסם
  • מחבר

ודה אחי, אבל אני מצאתי מישהו שמוכר לי מארז COMPUCASE 6A19+שני מאווררים 120MM (לא ג'נרים)+ספק הכוח האיכותי שבא עם המארז ב-200 ש"ח.

פורסם

במחיר כזה זה שווה לך , לא משנה מה.

פורסם
  • מחבר

אחים שלי, נכון למארז הזה compucase 6a19 יש כאלה קווים מקדימה. אז בין הקווים האלה יש חורים פתוחים או שהם סגורים?

אני מתכוון לרווחים שבין הקווים האלה, לא רואים בתמונות של המארז אם הרווחים פתוחים או אטומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים