עבור לתוכן

לאגים במשחקים ברשת (בעיקר DOTA 2)

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי לאגים כשאני משחק ב-DOTA 2 ברשת שהופכים את המשחק לבלתי שחיק. במצב רגיל הפינג עומד על בערך 150ms והמשחק שחיק אבל כל דקה המשחק יכול לקפוץ פתאום ל-1000ms לכמה שניות. במצבים מסוימים הפינג הגבוה נמשך לזמנים ארוכים יותר או אפילו מסתיים בהתנתקות מהמשחק. התופעה הזאתי הייתה נפוצה בעיקר בסופישבוע אבל בשבועות האחרונים זה קורה בכל הימים בשבוע.

התשתית היא DSL של בזק והספק הוא נטויז'ן. לפני כמה חודשים המהירות הייתה 15 מגה והעליתי אותה ל-40 בתקווה שהבעיה תפתר (היא לא נפתרה).

יש לכם רעיונות למה יכול לגרום ללאגים? חשבתי להחליף ספקים ולבדוק באמצעות ניסוי וטעייה ספקים אחרים אבל הייתי מעדיף לנסות להתמקד בבעיה לפני כן.

פורסם

1. NETVISION גרועים, תעבור ל HOTNET/014/CCC.

2. פינג 150 זה גבוה, תבדוק שאתה משחק ב EU WEST, אם הוא לא עובד אולי אפשר גם EU EAST או רוסיה אבל שם הפינג מעט גבוה יותר.

3. מידי פעם יש בעיות עם השרתים של VALVE, לא קורה הרבה אבל קורה. בדרך כלל קורה בזמן שיש אירוע לחגים או תחרות גדולה (כו שיש עכשיו).

פורסם

^ לעבור חברה זה לא פתרון, אני מנוי בnetvision ומשחק dota על בסיס יומי ואין לי שום בעיה בping לא בdota ולא בשום משחק אחר .

גם החבילה שלי היא 40mb והping שלי הוא בסביבות 70.. (תמיד)

חוץ מזה, מי אמר שהבעיה שלו היא דווקא בספק?

נערך על-ידי OvO

פורסם

ציינתי גם 2 אפשרויות נוספות. בלי קשר לזה NETVISION חברה גרועה ומומלץ להתרחק מהם, החברה הזו ידועה בניסיונות לגנוב כסף ממשתמשים במנסים לעזוב והחיבור שלהם לא נותן שום יתרון בהשוואה לחברות אחרות.

פורסם
  • מחבר

אני משחק רק ב-EU West, פעם שיחקתי באזורים אחרים וזה לא עזר

הבעיה מאוד נפוצה ואם הבעיה הייתה עם השרתים של Valve אז עוד הייתי בסדר עם זה מכיוון שאז לא הייתי מקבל התנתקויות.

אני מצרף תמונה מעכשיו כדי שתראו כמה המצב חמור.

אז אני מניח שהאפשרות היחידה כרגע היא לעבור ספק.

- - - תגובה אוחדה: - - -

הכוונה שלא הייתי מקבל עונשים על התנתקויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים