פורסם 2015 באוגוסט 710 שנים אלא יעלה אוטומטי, אני לא רוצה אוטמטי ב LOCAL אלא ב MICROSOFT ACOUNT זה אפשרי? נערך 2015 באוגוסט 710 שנים על-ידי anat1
פורסם 2015 באוגוסט 710 שנים לפתוח שורת פקודה עם winkey + rלהקיש netplwizלהוריד את הסימון מ:users must enter a username...לעשות OKלהזין את הסיסמה.זהו.
פורסם 2015 באוגוסט 710 שנים משום מה כשאני ניסיתי זה עדיין דרש את הסיסמא ולא רק לי זה קרה תגובה 472# בדיון על Windows 10 איך אפשר לבטל את הססמא בכניסה לווינדוס?ניסיתי לבטל אתהV כאן ועדיין יש ססמא. למישהו יש מושג? זה אמור לבקש ממך להזין את השם מתשמש והסיסמה של המשתמש שאתה רוצה להתחבר אליו אוטומטית כשאתה מפעיל את המחשב. זה לא עושה את זה? זה מבקש להכניס את ההסמא אבל אחרי ריבוט יש צורך בסיסמא..כלומר לא שינה דבר. שם המשתמש כתוב אוטומטית ורק את הסיסמא צריך לכתוב פעמיים ולאשר, בכל מקרה גם אני נתקלתי בעניין ולא הצלחתי לבטל למרות שביטלתי את הV. אגב אני בכלל רציתי שהסיסמא תיהיה מבוטלת תמיד ולא רק כשהמחשב עולה למרות שבשביל לבדוק אין צורך להפעיל את המחשב מחדש פשוט ללחוץ על Windows Key+L, בכל מקרה חזרתי לחשבון מקומי.
פורסם 2015 באוגוסט 710 שנים אם אתה עם חשבון לייב, אתה צריך להחליף את היוזר שמופיע לך אחרי הסימון ליותר של הלייב (כתובת המייל המלאה)ברסטרט הראשון עדיין תצטרך לבחור חשבון ולהכניס סיסמא, לאחר מכן זה יהיה אוטומטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.