עבור לתוכן

כמה שאלות על תחנת עגינה למחשב נייד והאם יש פתרון אחר.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה להעיף מחשב נייח ולשים במקומו מחשב נייד.

למחשב הנייח מחובר: 3 מסכים, כבל רשת, רמקולים, מדפסת ומתאם לעכבר ומקלדת אלחוטי.

הבעיה: שאני לא רוצה לחבר הכול למחשב הנייד ולהניח על השולחן מהסיבות: לא נוח לפרק הכול כל פעם, נראה כמו פצצה ותופס הרבה מקום על השולחן.

המצב האידאלי מבחינתי הוא שהמחשב נייד ותחנת העגינה יוסתרו במגירות, אבל בגלל החשש שהמחשב נייד יתחמם אני יסתפק בזה שרק המחשב נייד יהיה על השולחן ושהוא יהיה מחובר רק לחשמל ולתחנת העגינה.

ולכן חשבתי לקנות תחנת עגינה ולשים אותה באחת המגירות.

השאלות:

1. האם תחנת עגינה כמו זאת תעשה לי את העבודה:

http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-to-Multiple-Universal-Docking-Station-7-Port-HUB-HDMI-VGA-Audio-/251964363237?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3aaa3f11e5

בתחנת העגינה יש כניסה ל2 מסכים אז חשבתי גם לקנות מתאם usb to dvi שיחובר לתחנת העגינה.

2. האם בפתרון הזה המחשב יזהה 4 מסכים ואני יוכל לשחק איתם איך שאני רוצה? (חלק ישוכפלו וחלק יורחבו)

3. אני משתמש בווינדוס 10 זה אמור להפריע לתחנת עגינה?

4. אשמח לשמוע פתרונות אחרים.

תודה רבה.

פורסם

יתכן וישנה תחנת עגינה ייעודית לנייד שלך. כבר קנית נייד או שזה גם בתכנון? אם כבר קנית מהו הדגם?

2. מהם השימושים שלך? אם גם ככה אתה משתמש בנייח מה תהיה התועלת בהחלפה לנייח?

USB to DVI נשמע לי קשקוש.

פורסם

קודם כל מחובתי לציין בפניך שאין סיבה בעולם להחליף נייח בנייד כשמדברים על WORKING STATION...זה פשוט נשמע דבילי...

יעלה לך הרבה יותר יקר, פחות ביצועים, יותר מקום וגם לא כלכך ידידותי מבחינת ניידות X_X אז למה ?

עליך לפצל את העבודה ל2 חלקים, נייד TOGO ונייח לשבת לעבוד עליו ברצינות....

אני בטוח שאתה מכיר וכבר עברת על הנושא הזה אז בוא נתקדם,

האמת שלא כלכך הבנתי כיצד מתחבר הDOCKING STATION הזה שקישרת אליו, אני מצליח לזהות רק OutPutים, אבל איפה הInPutים שלו?

בנוסף הגאון שם כתב שיש לו VGA והשמיט את העבודה שהחיבור שמוצג שם הוא DVI, משהו לא מריח לי מספיק טוב שם...

אבל בהנחה שזה מתחבר כמו שצריך ללפטופ בלי להסתבך יותר מידי (אפקט הפצצה שהזכרת קודם)

נדמה שלא תהיה בעיה לחבר USB TO DVI שכזה (ההתקן המדובר מכיל כרטיס גרפי חיצוני, לכן זה קצת יקר אבל אין בעיה וזה ממש לא קשקוש כמו שנאמר)

למיטב ידיעותיי וזיכרוני, ווינדוס תומך ב2 מצבים בלבד, או הרחבה או שכפול. כלומר לא ניתן להגדיר אותם באופן שתיארת כאשר חלק בהרחבה וחלק בשכפול.

אך נדמה לי שלא יצא לי להתעסק מעבר ל2 מסכים במקביל כך שיש סיכוי גבוה שאני טועה.

ולא צריכה להיות שום בעיה עם WIN10. בכל זאת שאל את המוכר.

פורסם

תקרא שוב בעיון את מה שהוא כתב.

פורסם

??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים