פורסם 2002 באפריל 123 שנים קניתי כרטיס רשת כי אני רוצה להתחבר לוואו.עכשיו, יש לי שתי מערכות הפעלה:1)MICROSOFT WINDOWS XP2)MICROSOFT WINDOWS98באקס פי הכרטיס רשת מזוהה ולא צריך להשתמש בדרייברים, ב98 הוא לא מזוהה, איך אני אמור להתקין אותו דרך הוספת חומרה חדשה?
פורסם 2002 באפריל 123 שנים קיבלת איתו דרייברים על דיסקט\cd?אם כן אז תתקין את הדרייברים המתאימים שם, יתכן שתצטרך להתקין על ידי בחירת קובץ inf. בהוספת חומרה חדשה.
פורסם 2002 באפריל 123 שנים קניתי כרטיס רשת כי אני רוצה להתחבר לוואו.עכשיו, יש לי שתי מערכות הפעלה:1)MICROSOFT WINDOWS XP2)MICROSOFT WINDOWS98באקס פי הכרטיס רשת מזוהה ולא צריך להשתמש בדרייברים, ב98 הוא לא מזוהה, איך אני אמור להתקין אותו דרך הוספת חומרה חדשה?לא בדיוק הבנתי את המצב, קנית כרטיס אחד וניסית להתקין אותו בשתי מחשבים ? או שהוא מותקן אחד והשני לא מזהה אותו ?תפרט בקשה יותר שנוכל לעזור לך
פורסם 2002 באפריל 223 שנים נראה לי שהוא התכוון שהווינדוס XP זיהה לבד והתקין את הכרטיס והברנש אומר הווינדוס 98 לא זיהה אותו איך אני מתקין את הכרטיס רשת?
פורסם 2002 באפריל 223 שנים מחבר נראה לי שהוא התכוון שהווינדוס XP זיהה לבד והתקין את הכרטיס והברנש אומר הווינדוס 98 לא זיהה אותו איך אני מתקין את הכרטיס רשת?בדיוק, הווינדוס 98 לא מזהה לי את הכרטיס רשת, אני לא יודע לאן להיכנס בהוספת חומרה חדשה כדי להתקין אותו.אין שם משהו כמו:LAN CARDאו משהו כזה!!!אתה יודע איך לעשות את זה?
פורסם 2002 באפריל 223 שנים בטח בלוח הבקרה יש לך "התקנים אחרים", הוא בטח שם. תעשה מאפיינים ו"שדרוג מנהל התקן" ומשם תפנה אותו לדיסק שבא עם הכרטיס.אם לא, תעשה זיהוי חומרה חדשה כדי שחלונות 98 יחפש חומרה חדשה (ידנית).
פורסם 2002 באפריל 223 שנים הטעות היא אצלך....אני כמעט בטוח שלא חיברת את הכרטיס רשת בווין 98 טוב!או שהוא דפוק....אם יש מערכת עבודה שיודעת לזהות כמעט הכל זה ווין 98ולכן דומני כי בה אינה הבעייה..
פורסם 2002 באפריל 223 שנים אני לא מבין בשביל מה אתה צריך להתקין את הוואו ב - Windows98 אין בזה צורך!!!! גם אצלי אותו הדבר ( 2 Windows) ורק ב - XP מותקן הוואו..... אתה הריי גם ככה לא משתמש ב - 98 הוא נשאר אצלך על המחשב בגלל שהתקנת את ה- XP :coolman:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.