עבור לתוכן

מה קורה כשנגמר מקום בדיסק פלאש של מערכת ההפעלה?

Featured Replies

פורסם

במחשב שרכשתי לאחרונה התקנתי זיכרון פלאש 120GB - 2.5 inch - SATA3 6GB - 9.5mm - S

הנחתי שהמקום יספיק לתוכנות הדרושות. בנוסף רכשתי דיסק איחסון 7200rpm / 1T.

מהון להון התקנתי windows 7, ולאחר שירדו כל העידכון הגעתי לתפוסה של 52%.

עכשיו אני מרגיש תקוע:

1. לא יהיה מקום לעדכן את המערכת של וינדוס 10 שארצה לבצע בהמשך, גם אם אצא בהנחה שלאחר ההתקנה ה-windows7 תוסר.

2. גרוע יותר, אני לא רואה איך יהיה מקום לכל התוכנות הגרפיות העתידיות שאוריד בדיסק :C.

- מה הפתרון האופטימלי למצב הבעיתי הזה?

- האם, כמו שנהוג בסלולרי, יש דרך להעביר חלק מהתוכנה לדיסק חיצוני (נאמר הרוב, חוץ ממרכיבי ה-registry, dll וכיוב' ושלא יהיו תקלות).

פורסם

אתה יכול להעביר את תיקיית ההורדות או אפילו את התמונות והמסמכים לכונן המכאני.

בנוסף, תוכנות שאתה לא משתמש בהן הרבה אפשר גם להתקין על הכונן המכאני.

פורסם

^^^

מה שהוא אמר.

להעביר תוכנה מותקנת למחיצה אחרת עשוי להיות בעייתי למדי, אבל תוכנות חדשות אין בעיה להתקין מראש במחיצה אחרת.

חלק מהתוכנות יתעקשו לשמור דברים בUsers\Appdata וכו', אבל לרוב זה לא חלק הארי.

בנוסף, אם תיקיות ההורדות / מסמכים / מדיה שלך נמצאות מראש על הSSD בתוך הUsers, אז אתה כסיל וצריך להרוג אותך עם Thinkpad A31p :)

פורסם
  • מחבר
^^^

מה שהוא אמר.

להעביר תוכנה מותקנת למחיצה אחרת עשוי להיות בעייתי למדי, אבל תוכנות חדשות אין בעיה להתקין מראש במחיצה אחרת.

חלק מהתוכנות יתעקשו לשמור דברים בUsers\Appdata וכו', אבל לרוב זה לא חלק הארי.

בנוסף, אם תיקיות ההורדות / מסמכים / מדיה שלך נמצאות מראש על הSSD בתוך הUsers, אז אתה כסיל וצריך להרוג אותך עם Thinkpad A31p :)

אין לי בעיה עם תואר הכסילות, לא מתימר להיות גיק, אבל מעדיף אמצעי חיסול עדין יותר...:cwm3:

לא התייחסתי ברצינות להתקנה הזאת, שהיא התקנת ביניים עד שwindows10 תצא משלב הבטא שלה בעוד מספר חודשים, ואז אדאג למקם את תקיית ההורדות בדיסק האחסון.

בדפדפן אגדיר תיקיה אחרת להורדות. אלא אם כן יש פיתרון אלגנטי יותר לשנות את הגדרת היסוד של מיקום התיקיה.

פורסם

בדפדפן אני פשוט מגדיר שהוא ישאל אותי כל פעם לאן להוריד, ואז אני מראש מארגן את הקבצים איך שמתחשק לי. אבל כל אחד ומה שנוח לו. :)

ההערה הקודמת מתייחסת לעקרון פשוט שאני דובק בו: אני לא רוצה להחזיק את הקבצים שלי במקום שבו מערכת ההפעלה והתוכנות מחזיקות את הקבצים שלהן.

פורסם

ראשית: עשיתי שדרוג לווינדוס 10 ומסתבר שאני מסתדר היטב עם אותו סוג וגודל של כונן. כמובן, שרוב חומר הנתונים מאוכסן אצלי בכונן רגיל. לאחר השידרוג נשר המון חיומר מיותר בתיקיית ווינדוס-אולד, שניתן למחוק אותו מהמחשב, לאחר שכבר אינך זקוק לו וכך מתפנה לך המון מקום להוספת תוכנות פעילות חשובות.

פורסם

תתקין וינדוס 8 אם אתה סולד מ10

8 חסכונית יותר בעדכוני מערכת לעומת 7 שרעבה מאוד (15GB עדכוני מערכת, WTF?!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים