פורסם 2015 באוגוסט 410 שנים שלום,ניסיתי להתקין כונן SSD, לאחר שניקיתי אבק. עם תרסיס גז.בכל מקרה, לאחר שהשבתי הכל למקומו, ברגע שאני מעביר את המתג מאחור ל ON, המחשב עושה סימנים של התחלה - מדליק נורות בMB, מאווררים מנסים להסתובב - ומפסיק. מנסה שוב ומפסיק. ניתקתי את ה SSD, התקלה עדיין חוזרת על עצמה. ניתקתי את הכל חוץ מה MB, עדיין חוזר על התקלה.מה עושים?תודה! נערך 2015 באוגוסט 410 שנים על-ידי Cynicoren
פורסם 2015 באוגוסט 410 שנים מחבר בדקתי את הזכרונות. לגבי הצפצופים - המחשב לא מגיע לשלב הזה. הוא עובד חצי שניה (אורות MB דולקים, כל המאווררים מסתובבים), מפסיק ומנסה שוב להדלק אחרי עוד חצי שניה.יש לציין שלאחר שניתקתי הכל מהספק, כולל ה MB, הוא בכלל לא מראה סימני חיים , אך כשמחברים אליו את ה MB (כרגע רק הוא מחובר אליו) - התופעה הזו שוב חוזרת.
פורסם 2015 באוגוסט 410 שנים תנתק הספק מהלוח לגמרי( הקונקטור הגדול והקטן-4פין)עכשיו תדליק אותו ע״י קיצור כבל ירוק ושחור ( אפשר עם פינצטה/ חתיכת כבל חשמל או כל דבר שמוליך) ותראה אם הוא נדלק ונשאר דלוק זמן מה
פורסם 2015 באוגוסט 410 שנים מחבר ניתקתי את ה MB וניסיתי לפרוק חשמל סטטי. עם זאת, אין לי מושג על איזה כבר ירוק ושחור מדובר.
פורסם 2015 באוגוסט 410 שנים [ATTACH]9125[/ATTACH]בקונקטור כמו בתמונהתקצר ירוק ושחור( לא משנה איזה שחור)
פורסם 2015 באוגוסט 410 שנים מחבר אני לא אתחשמל? אני מניח שהתכוונת לזה שהספק יהיה על ON וכמובן מחובר לחשמל
פורסם 2015 באוגוסט 410 שנים מחבר עם מהדק נייר - עובד!מה עושים עכשיו ? (תודה רבה) נערך 2015 באוגוסט 410 שנים על-ידי Cynicoren
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.