עבור לתוכן

בעיה באתחול המחשב

Featured Replies

פורסם

היי,

אני ממש בבעיה עם המחשב (יש לי וינדוס 7 64 ביט)

מחקתי אתמול קבצים זמניים של תוכנות אדובי (יש לי את כל התוכנות הכבדות)מהאפליקציה שלהם,

ועכשיו שעולה לי המחשב אני מקבלת הודעה כזאת שצירפתי,

העניין שהוא שגם ככה המקלדת והעכבר לא מגיבים תמיד שהמחשב עולה לוקח להם איזה 2 דקות עד לתגובה, ועכשיו זה כבר פי 5 או 6 מהזמן, היום לקח איזה 10 דקות עד שהמקלדת הגיבה בכניסה למחשב,

הכל בסדר עם עכבר והמקלדת, הם חדשים יחסית וגם ניסיתי עכבר אחר אז זה לא קשור לעכבר, אבל מה שכן, העט עם הלוח טבלט שלי עובד ...ז"א בתזוזה של עט עם טבלט הוא כן מגיב בכניסה למחשב, אבל העכבר והמקלדת השונים לא מגיבים ולוקח להם זמן , כאילו שזה פקודה אחרת, ,

אשמח לדעת אם מישהו יכול לעזור, תודה

פורסם

העמסה של התקנתי USB על המחשב גורמת לעיקוב.

לנתק ת כולם ולחבר אך ורק את המקלדת והעכבר. אומר לעבוד במיידי.

התמונה שהועלתה מייצגת כאן קובץ פגום חרף המחיקה הלא מלאה שבוצעה.

האפליקציה של אדובי כנראה מנסה לטעות קובץ שנמחקה ...

להסיר לחלוטין ולהתקין מחדש, ידוע שיש להם אפליקצייה קצת בעייתי.

אם זה לא עוזר זה קורה כי ההסרה אינה מלאה, להשתמש בתוכנה להסרה מלאה במידה ולא הולך אפילו הייתי ממליץ על פרמוט.

פורסם

כמה שטויות.

פורסם
  • מחבר
העמסה של התקנתי USB על המחשב גורמת לעיקוב.

לנתק ת כולם ולחבר אך ורק את המקלדת והעכבר. אומר לעבוד במיידי.

התמונה שהועלתה מייצגת כאן קובץ פגום חרף המחיקה הלא מלאה שבוצעה.

האפליקציה של אדובי כנראה מנסה לטעות קובץ שנמחקה ...

להסיר לחלוטין ולהתקין מחדש, ידוע שיש להם אפליקצייה קצת בעייתי.

אם זה לא עוזר זה קורה כי ההסרה אינה מלאה, להשתמש בתוכנה להסרה מלאה במידה ולא הולך אפילו הייתי ממליץ על פרמוט.

בקטע של הUSB אי אפשר כל פעם לנתק שמחשב עולה, אין איזה פתרון אחר?

זה אמור להיות מחשב חזק, הוא חדש..לא נראה לי שזה אמורה להיות בעיה, אגב, שהוא נרכש לפני שנה לא הייתה בעיה בהתחלה,

לא הבנתי את המשפט השני:"התמונה שהועלתה מייצגת כאן קובץ פגום חרף המחיקה הלא מלאה שבוצעה.

האפליקציה של אדובי כנראה מנסה לטעות קובץ שנמחקה ..."

מחיקה לא מלאה? מה הכוונה? הרי מחקתי את כל הקבצים, האם לראות אם יש עוד קבצים שלא נמחקו?

כמה שטויות.

למי אתה מתייחס???

- - - תגובה אוחדה: - - -

מצאתי את הלינק הזה, אבל חיפשתי את הקובץ שהציעו

"i-setup" ואין לא מופיע

, מישהו מבין מה צריך לעשות?

זה הלינק הסבר: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?SLanguage=en-us&id=20090831230304296&board_id=1&model=M4A78%20PLUS&page=2&count=40

"Instead of hacking at the registry, you can delete this app from Task Scheduler:

1. From the start menu search for "Task Scheduler" and open it
  2. Under the Active Tasks section of Task Scheduler (Local), look for tasks that begin with "i-setup" and are triggered at log on of any user and delete them"

נערך על-ידי 34N1A1N79
תוספת

פורסם

האמת היא שאני לא רואה כל קשר בין תוכנות של ADOBE לבין מה שמנסה לעלות באתחול של הWIN שככל הנראה קשור להתקנה של ASUS\לוח אם או השד יודע.

הכי פשוט זה להיכנס לאתחול של הWIN דרך פקודה MSCONFIG ולהעיף את התוכנית הזאת כי ככל הנראה מחקת קובץ מערכת שהתוכנית מנסה למשוך בהפעלה.

נ.ב : שימוש ב MSCONFIG על אחריותך המלאה כמובן :s0817:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים