עבור לתוכן

הוספת זכרונות למחשב נייח

Featured Replies

פורסם

היי,

ברשותי לוח אם גיגהבייט: GA-MA770T-UD3 (תומך DDR3, עם 4 סלוטים במתח של 1.5V, עד 16GB זכרון)

כיום יש לי 4GB זכרון: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz

אני מעוניין להוסיף או 4 או 8 GB זכרון ואין לי מושג מה לבחור.

במחשב עצמו יש לי 2 סלוטים פנויים ולפי החיפוש הדקדקני פה וגם בקבוצות אחרות, הבנתי שאני צריך לבחור Mhz ומתח תואמים ושזה יהיה כמובן DDR3.

העניין הוא שמצאתי את הזכרון הזה שטכנית אמור להתאים.

אבל משיטוט בגוגל יש כמה ביקורות (ראשונה, שניה) שכותבות שהיה צורך להתאים את המתח ועוד מספר מרכיבים על מנת שהכל ירוץ תקין (אין לי מושג קלוש איך עושים את זה וגם לא ממש רוצה להכנס לזה), ו... פה כבר איבדתי בטחון.

אשמח להכוונה או אפילו להמלצה לזכרון לקניה (רצוי 8GB 4+4).

הסיבה לחיזוק הראם היא בעיקר תקיעות בעבודה עם תוכנות גרפיות, משחקים בינוניים ושימוש בכרום הבזבזני.

המון המון תודה למי שיסייע!

פורסם

ראשית הזכרונות שקישרת די יקרים, למעשה בעוד מאה ומשהו שקלים אתה יכול לקנות 16GB בדואל צ'אנל, חפש בפלונטר או בחנות זולה אחרת ואני מאמין

שתמצא קיט באיזור ה-230~250 שקלים של 4X4. לגבי המתח מרבית הזכרונות הם 1.5V כך שאין בעיה, ואם לדוגמה תקנה זכרונות מהירים יותר מהזכרונות שלך, הזכרונות

החדשים יעבדו על המהירות של הקיימים.

אני אישית חושב שכדאי לך למכור את הזכרונות שיש לך, ולקנות שני מודולים של 16GB 8X8 שהם המקס' של הלוח שיעבדו בדואל צ'אנל ללא בעיות במקום לעשות עירבוביה בין

חברות דגמים ונפחים, זה לא ממש רחוק מהעלות של הזכרונות שנתת, ואם אתה מוכן לקנות מחו"ל (למשל אמאזון) אתה אפילו יכול לקבל באותו הסכום\ לא הרבה יותר, נפח כפול.

פורסם

1. הלוח GA-MA770T-UD3 של Gigabyte תומך בעד 16GB של זיכרון ב-4 מודולים. זה אומר שמודולי זיכרון בנפח של 4GB נתמכים ע"י הלוח, אבל לא בטוח שגם מודולים בנפח 8GB יעבדו בו. למעשה חיפשתי את דגם הלוח שלך באתרי התאימות של Crucial, Kingston ו Corsair ובאלו שמצאתי את לוח האם שלך - כל התוצאות העלו מודולי זיכרון בנפח של 4GB ומטה, ולכן אני מניח שהלוח שלך לא תומך במודולי זיכרון בנפח של 8GB.

2. כאשר משלבים מספר מודולי זיכרון באותו המחשב חשוב לוודא שכולם יוכלו לעבוד באותו המתח. שאר התכונות פחות חשובות.

3. ב-242 ש"ח ניתן לקנות בפלונטר את הזיכרון הזה של Kingston, שהוא ערכה של 2 מודולי זיכרון בנפח של 4GB כל אחד (הפרש של יותר מ-80 ש"ח לעומת הזיכרון שקישרת אליו ב KSP).

4. תמיד צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי שתהיה בעיית תאימות כאשר משלבים זיכרונות מדגמים שונים, ויכול להיות שהמחשב פשוט לא יסכים לעבוד עם הזיכרון החדש בשילוב עם הזיכרון הנוכחי (או אפילו רק עם הזיכרון החדש במקרים מסויימים).

פורסם
  • מחבר

Smalul - צודק. לא ראיתי תיעוד של 8GB על סלוט בודד בלוח האם שלי.

לגבי הלינק, תודה רבה, נראה לי הכי רלוונטי והמחיר ממש מתשלם.

רק נקווה שלא תהיה לי בעיית תאימות ללוח האם. נחזיק לעצמי אצבעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים