עבור לתוכן

Gamepad של XBOX One ל-PC, משהוא ניסה?

Featured Replies

פורסם

^ מקור?

פורסם
  • מחבר

לא מבין מה יעזור לי חיבור לאוזניות, אבל המחיר שלו ממש יקר (עוד בחו"ל).

פורסם

בינתיים זה די מיותר עד שיצא המתאם האלחוטי

פורסם

איך שאני מבין זה השלט שיהיה בחבילה של השלט + מתאם. אם לא אז אני בספק אם יהיה אפשר להשיג כזה בארץ כמו שמאוד קשה למצוא את הדגם החדש של השלט של ה- 360.

בכל מקרה אם לקנות בנפרד את השלט והמתאם חבל על הכסף בשביל חיבור אוזניות. עדיף לקנותאת הדגם ה"ישן"

מה שכן הכתבה שם מאשרת את המחיר של המתאם - 24.99$

פורסם
  • מחבר

25$ בשביל אלחוטי? מה זה המחיר ההזוי הזה?!

פורסם
איך שאני מבין זה השלט שיהיה בחבילה של השלט + מתאם. אם לא אז אני בספק אם יהיה אפשר להשיג כזה בארץ כמו שמאוד קשה למצוא את הדגם החדש של השלט של ה- 360.

בכל מקרה אם לקנות בנפרד את השלט והמתאם חבל על הכסף בשביל חיבור אוזניות. עדיף לקנותאת הדגם ה"ישן"

מה שכן הכתבה שם מאשרת את המחיר של המתאם - 24.99$

השלט הזה מחליף את הדגם הישן ככה שיעבור זמן ולא יהיה בעיה להשיג והוא גם אמור להימכר בנפרד ללא מתאם כי זה הרי בעיקר לXBOX ONE.

זה לא רק שיפור של אוזניות - שיפרו גם את הכפתורי כתף מה שכבר משפיע על השימוש, פשוט עניין של אם כבר אז כבר...

פורסם
  • מחבר

כמה זמן נראה לך הוא יגיע לארץ + מחיר נורמלי?

אם זה יהיה מעל לחודש וחצי, אז כנראה שכבר ארכוש את הרגיל (X1 + Cable for PC)

פורסם

יצא לפני שבועיים, סביר שיקח עוד שבועיים~

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, הלכתי היום ל-KSP ולקחתי את ה-X1 + Cabel.. פתחתי את החבילה רק להרגיש אותו, וזה נראה מוצר מאוד מושקע.. הכפתורים מרגישים לי דיי נעים, אני מקווה שאצליח להתרגל אליהם, כי פשוט לא מרגישים שנוגעים בבאמפרים וזה.

אני בערב אבדוק אותו על משחקים, ונראה מה החוויה.

תודה רבה לכם :)

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
Supports up to 8 wireless controllers, plus up to 4 chat headsets or 2 stereo headsets.

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/controllers/windows-10-wireless-adapter/

כשמסתכלים על זה המחיר דווקא לא כזה נורא.

אני נשאר בינתיים עם הכבל, אבל טוב לדעת שהוא תומך בכמה קונטרולרים בו זמנית כי עד לא מזמן השמועות אמרו שהוא יתמוך רק באחד בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים