עבור לתוכן

ספק כוח?

Featured Replies

פורסם

שלום , יש לי ספק 350W ג'נרי שאליו מחובר מחשב בהחלט שלא צורך הרבה חשמל , עכשיו , בזמן האחרון הספק מתחמם קצת יותר מדי , וכאשר זה קורה הוא כאילו תוקע את המחשב ואז עושה הודעה כחולה של XP... זה כבר קרה לי בעבר , וכאשר הוצאתי את הקטודה הכל נפתר , אבל זה חזר , ואין לי שום דרך לעצור את זה , מה אני עושה?

פורסם
  • מחבר

אני ממש ממש מצטער שאני מקפיץ , אבל אני חייב כאן את העזרה , ומהר!

פורסם

אתה משנה את הכותרת לכותרת עניינית, ולא מקפיץ תראדים אחרי שעה!

ואחרי שעשית את זה כל תחליף ספק :)

איזה תשובה חשבת שתקבל פה? הרי ברור לך שאתה צריך להחליף ספק

פורסם

אמרתי לך כבר שאם ממש בא לך אתה יכול להחליף את הקירור של הספק במשהו קצת יותר טוב אבל אני לא לוקח אחריות (לפתוח ספק ולהתעסק איתו זה משהו שצריך לעשות בזהירות אלא אם כן בקטע של התחשמלות למוות...)

פורסם
  • מחבר

כבר פתחתי אותו וכבר שמתי לו מאורר יותר חזק של קולר מאסטר , אבל זה עדיין לא עוזר! , הוא ממשיך להתחמם , כאילו הוא כל הזמן בעומס יתר , וזה ממש לא ככה!

פורסם

תבדוק שהמאוורר של הספק עובד\עובד בכל כוחו,אם אין סימן שהמאוורר התקלקל אז אכן,תחליף ספק.

עריכה:

היקדמת אותי ב2 שניות חחחחח....תחליף ספק כח אחי.

פורסם
  • מחבר

אין לי כסף :OOO , מה אני עושה?

פורסם

יש לך עוד מחשב שלא בשימוש? תשים את ספק הכח שלו אצלך...אולי יש לך חבר עם ספק כח שלא בשימוש,אין הרבה ברירות :-\

פורסם

שלום , יש לי ספק 350W ג'נרי שאליו מחובר מחשב בהחלט שלא צורך הרבה חשמל , עכשיו , בזמן האחרון הספק מתחמם קצת יותר מדי , וכאשר זה קורה הוא כאילו תוקע את המחשב ואז עושה הודעה כחולה של XP... זה כבר קרה לי בעבר , וכאשר הוצאתי את הקטודה הכל נפתר , אבל זה חזר , ואין לי שום דרך לעצור את זה , מה אני עושה?

או שתוציא את הקטודה (תוריד עומס מהספק) או שתחליף ספק. דרך עגב המחשב שלך נמצא תחת סיכון גדול כאשר הוא עובד עם ספק מעמוס עד הסוף. אני לא צריך לספר לך מה יכול לקרות...

פורסם

יש לך שני מחשבים

ואין לך כסף?!

תגיד לאבא

"או שאתה נותן כסך או שאתה לוקח סיכון שמחשב אחד ימות תחליט"

פורסם
  • מחבר

לאבא לא איכפת מהמחשב , ובינתיים הורדתי מהספק את כל המאוררים של המארז והמארז פתוח ורק המאורר של המעבד ושל הכרטיס מסך והספק עובדים...

אז בינתיים הוא עוד לא עשה לי כלום , אבל נראה מה יהיה בהמשך...

פורסם
  • מחבר

טוב , היה לי בהישג יד ספק 400W של KSP , 400W ללא מייצב מתח... האם זה משנה? כאילו , זה יכול להישרף?

הספק חדש לגמרי , בינתיים הכל עובד כשורה...

עריכה :

הסתכלתי עכשיו , הספק של חברת סאנשיין קומה הישראלית(אני מכיר את החברה , כבר היה לי ספק שלה 230W)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים