עבור לתוכן

התקנת וינדוס 10 על התקן חיצוני

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להתנסות בוינדוס 10, אך לא רוצה להעלות את המערכת הפעלה על הקשיחים של המחשב הנייד שלי,

יש לי הארד דיסק נייד USB3 ואני מעוניין להתקין עליו את הוינדוס בלי לפגוע בתוכן שיש עליו.

יש לי גם כרטיס זכרון 16GB ודיסק און קיי עם נפח זהה, אז אם אפשר איכשהו להתקין על אחד מהם את הוינדוס ולהעלות אותו משם

אני אשמח לדעת על דרך מהירה שעובדת

ניסיתי בעזרת מדריך שמצאתי ברשת שכולל את היישום של מייקרוסופט (NT6.X fast installer) שמחלץ את install.wim על גבי ההתקן הנייד ואמור להתחיל התקנה עליו לאחר הריסטרט. אך לא הצלחתי, כשאני מנסה להעלות את ההתקנה מהדיסק און קיי, זה מבקש ממני להכניס דיסק התקנה כי הקבצים פגומים או משהו כזה.

נערך על-ידי Epidem

פורסם

יש אפשרויות טובות יותר:

1.לנסות את המערכת במכונה וירטואלית

2.להוסיף partition בדיסק הקיים ולהתקין עליו

פורסם
  • מחבר

1. אני צריך לנסות את המערכת על החומרה המסויימת שלי. לא חומרה וירטואלית.

2. כמו שאמרתי, לא רוצה להתעסק עם הקשיחים שלי.

בכל מקרה הוצאתי את ההארד דיסק הנייד מהקייס שלו והחלפתי באחד הקשיחים הקיימים בנייד שלי ולשם התקנתי את וינדוס 10

דיי התאכזבתי, כי בדיוק כמו בוינדוס 8.1 הייתה קיימת הבעיה עם ההפעלה של הכרטיס מסך ה"חזק" (GTX 850M) של המחשב הנייד

זאת או בעיה בדרייברים או במערכת הפעלה עצמה, בוודאות לא בעיה בהגדרות. אבל זה לא קיים בוידנוס 7 אז אני נשאר איתו לעת עתה..

הבעיה היא שהוא פשוט עובד כל הזמן במקביל עם intel hd גם אם אין יישומים תובעניים שעובדים ואם אני עובד על סוללה אז זה גומר אותה ממש מהר.

תודה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים