עבור לתוכן

נשרף סלוט בלוח אם מחפש לוח זכרונות ומעבד תושבת 2011-3

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה....מה לגבי השאלה על הלוחות אם ??

• תגובות 47
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שניהם טובים. עושה רושם שהסייברטות קצת יותר מוכוון לאוברקלוקרים והדלוקס מוכוון למי שרוצה יותר ציוד הקפי מובנה ומשודרג (כרטיס קול, כרטיס רשת).

במחיר של אחד הלוחות האלה קניתי את רוב המחשב שלי יד שניה.

זו חלק מהסיבה שאמרתי אוברקיל :)

פורסם
  • מחבר

ההבדל בין הכרטיס קול והכרטיס רשת של הדלוקס משמעותיים ביחס ללוח השני?

כי עד עכשיו הייתי נעול על הדלוקס ועכשיו נוטה לסייברטות

במבט שלי על התכונול אני לא רואה הבדל משמעותי מבחינת כרטיסי הקול והרשת האם אני טועה ויש שיפור שיורגש?

ההבדלים הם חיבורי PCIE בדלוקס יש 5 ובסייברטות יש 3

מבחינתי זה לא משמעותי אני לא רואה את עצמי מנצל יותר משלושה חריצים.

עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון לגבי שני אלו בהחלטה שלי?

הבדלי מחירים לא קריטי לי יותר בכיוון של הבדלי תוכנה וחומרה....כמובן שיתרון oc חשוב לי אם הוא הבדל משמעותי

פורסם

אתה יכול לבצע השוואה בין הלוחות X99-DELUXE/U3.1 ו SABERTOOTH X99 דרך האתר של Asus ולראות איזה מהם מתאים לך יותר מבחינת התכונות (אני לא רואה דרך לקשר ישירות להשוואה, אז אתה צריך לסמן כל לוח להשוואה בחלק ה Overview, ללחוץ על האייקון של הריבועים ליד הכיתוב Login שבחלק העליון של כל עמוד באתר, לבחור ב Compare List, לגלול למטה וללחוץ על הכפתור Compare Now. לא ברור לי למה Asus החליטו לסבך את התהליך הזה כל כך). לפי מבט מהיר בתמונות הלוחות, אני מסכים עם Gimel - נראה כי ה SABERTOOTH X99 אכן מיועד יותר להמהרה ולו רק בגלל שיש לו "שריון תרמי" (TUF Thermal Armor), אבל מצד שני אכן יש לו פחות תכונות (פחות חריצי הרחבה מסוג PCI Express, פחות חיבורי SATA וכד'), אבל אני עדיין ממליץ לחפש ביקורות באינטרנט לגבי יכולת ההמהרה של שניהם.

שוב - תבדוק בדיוק אילו תכונות אתה צריך מלוח האם - חבל לשלם יותר על לוח אם בעל תכונות שאתה לא צריך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני יבדוק דרך האתר....נסיתי בטלפון לא נותן לי להשוות אני יבדוק בבית

פורסם
  • מחבר

טוב עברתי קצת על הלוחות האלו.

אז ככה:

הדלוקס אכן מגיע עם יותר פיצרים ויותר חיבורים, אני לא יודע כמה אני צריך את כולם זה נחמד שיש יותר אבל אין לי צורך בהכל סך הכל 3 חיבורי SATA חיבור כרטיס יחיד ואולי SLI בהמשך

אני לא מאמין שאשתמש ב 5 חיבורי PCIE ובכלל בשאר הפיצרים.

מה שכן הכרטיס רשת שלו והכרטיס קול טובים יותר אבל אני לא יודע כמה זה ישפיע בשבילי כי נראה לי שגם אלו שנמצאים בסייבריהט מספיקים לי

לגבי הסייברידט אכן בבדיקה קצרה הוא יותר מתאים ל OC בעיקר בגלל המעטפת.

הוא מגיע עם פחות חיבורים ואופציות שחלק מאלו שיש בדלוקס חבל שאין גם פה אבל בסך הכל הכללי לדעתי הוא הבחירה הנכונה.

מה דעתכם?

פורסם

זה קצת כמו לבחור בין למבורגיני ופורשה...

פורסם
  • מחבר
זה קצת כמו לבחור בין למבורגיני ופורשה...

החלטתי ללכת על הפורשה סייברהייטד

אחרי בדיקה מעמיקה יותר הוא אכן מספק לי מה שאני צריך ובמחיר זול יותר.

הדלוקס מגיע עם המון פיצרים שלא נחוצים לי וכמות חיבורים שהאמת לא מבין בשביל מה אני צריך חמישה חיבורי פיסיאי ועשרות חיבורי סאטא.

נחמד החיבור bt וכל אלה אבל אין לי שימוש רציני בזה.

אגב ראיתי שיש את אותו לוח רק ללא התוספות של הm.2 וכל השאר אבל אותו לוח בדיוק ועולה 1350 משהן כזה באילת.

בקיצור בחרתי בסייברהייטד.

תודה לכם על ההכוונה אעדכן ואצלם תמונות כשאחזור מאילת וארכיב את המערכת.

פורסם

סייברטות.

והוא הלמבורגיני בדימוי הזה :)

פורסם
  • מחבר
סייברטות.

והוא הלמבורגיני בדימוי הזה :)

אז למבורגיני גם טוב :P:P

פורסם
  • מחבר

חברים עוד שאלה:

מה עדיף זיכרון במהירות 3000mhz נפח 4x4 16gb הדגם הזה:

http://ksp.co.il/?select=.1038..392..315..799..2100.&list=1&sort=3&glist=1&uin=24394&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

או זיכרון במהירות 2400mhz נפח 32gb הדגם הזה:

http://ksp.co.il/?select=.1038..392..315..799..2100.&list=1&sort=3&glist=1&uin=24391&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

התוספת במחיר היא 170 שקל השאלה מה עדיף?

ההיגיון שלי אומר ש32gb עדיפים על מהירות mhz גבוהה יותר.

הדגם הוא אותו דגם...מה דעתכם?

יש עוד כמה אופציות פה:

http://ksp.co.il/?store=eilat&select=.1038..392..799..2100..315.&list=1&sort=3&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

שימו לב רק למה שיש במלאי בסניף לגונה אילת.

פורסם

עדיף נפח.

את המהירות לא מרגישים כל כך.

מצד שני, אני לא בקיא באפשרויות האוברקלוק של הלוח עם הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

גם אני לא בקיא ולא מצאתי בגוגל או יוטיוב משהו שמשלב את שניהם אבל זה אני יבדוק בעצמי.

אני יקח 32gb כנראה את הדגם הזה שציינתי

פורסם

אתה יכול פשוט לחפש ביקורות על זיכרונות DDR4 שעובדים בתדר של 3000MHz ולראות את הניקוד שהם מקבלים במבחנים לעומת זיכרונות שעובדים בתדר של 2400MHz. הנה דוגמא לביקורת כזו (אני לא יכול להעיד על מקצועיות האתר שבקישור, זהו פשוט אחד האתרים הראשונים שעלו בחיפוש), כאשר אפשר לראות שבמבחנים שקשורים לזיכרון הזיכרון שעובד בתדר של 3000MHz "מנצח", אבל במבחנים קצת יותר מעשיים ההבדל בביצועים הוא קטן וסביר להניח שהוא לא יורגש.

אגב, למה לקנות מודולי זיכרון בנפח של 4GB במקום מודולים בנפח של 8GB (או אפילו 16GB)? נכון שבלוח האם שלך יש 8 חריצי הרחבה לזיכרון, ולכן לא נראה שאתה תהיה מוגבל מבחינת הוספת זיכרון בעתיד, אבל צריך לחשוב האם בעתיד אולי בכל זאת תרצה נפח זיכרון כולל הרבה יותר גדול (64GB או אפילו 128GB, למרות שזה לא סביר), ואז תצטרך להחליף את מודולי הזיכרון בנפח של 4GB שאתה מתכנן לקנות.

פורסם

הוא שם קישור למודולים של 8GB, לא של 4...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים