פורסם 2002 באפריל 223 שנים פחחחחחחחחחח לי יש את זה כבר 5 ימים וזה עובד פצצות נה נה בננה!!!!וזה אולי בעיות תמיכה בכרטיס שלך...
פורסם 2002 באפריל 223 שנים ממש עוזר אתה tazok,אנחנו פה בישביל לעזור.. לא להתלהב ולהנות מבעיות של אנשים..תנסה לדעתי להתקין שוב דרייקט איקס 8.1 ולאחר מכן תנסה לעדכן ולהתקין בשנית לאחר הסרה את הדרייברים של הכטריס מסך שלך.
פורסם 2002 באפריל 223 שנים סתם צוחק אנשים מה יש לכם?!?!? וחוץ מזה אני מכיר אותו אישית..... אז דיי...חוץ מזה אני בטוח שזה בעיה בתמיכה של הראדון כי יש משחקים שצריך fix בשבילהם....
פורסם 2002 באפריל 223 שנים מה הכרטיס גרפיועל איזה דריברים אתה עובד?תנסה להתקין את הדריברים שבאו עם הכרטיסלי זה עזר בעבר..... הם בדרך כלל "יותר איכותיים" ופחות פרובלמטיים...(חוץ מאלו שבאים עם הקריאיטיב לייב ווליו =[ )
פורסם 2002 באפריל 223 שנים הכרטיס מסך לא כל כך משנהיש לי את על שני מחשבים ולאחד מהם יש ati xpert 2000, ושם זה עובד באותה איכות שזה עובד על hercules gf 2 ti...
פורסם 2002 באפריל 223 שנים בגלל שזה אסטרטגיה בתורות אז אפילו אם יש אובייקט מורכב מאוד אז למעבד ולכרטיס מסך יש הרבה זמן להרכיב אותו בשלמותו עד שהתור הבא יתחיל.
פורסם 2002 באפריל 223 שנים מחבר יש לי רדאון 8500, כמו שכתוב בחתימה שלי.זה המשחק היחיד שיש לי בעיה איתו.יש לי ווינדוס אקספי אז דיירקט איקס בא בילט-אין.ב-dxdiag אין שום בעיה, הכל מושלם.
פורסם 2002 באפריל 323 שנים וואו כמה שטויות כתבתם פה...Sp@tz - אם היית מסתכל בקובץ ה Readme של המשחק, היית רואה את הדבר הבא:Video Card specific: - ATI Radeon 7200/8500/DDR and Xpert 2000/Rage 128 Pro Based cards -If you get a graphic corruption on the mouse cursor, disable cursor and bitmapaccelerations. Double-Click the 'Display' icon in the control panel. Click the 'Settings' tab, click the 'Advanced' button, click the 'Troubleshooting' Tab then move the 'Hardware acceleration' slider one notch to the left.
פורסם 2002 באפריל 323 שנים מחבר קראתי דווקא את ה-readme ולא ראיתי את זה שמה... תודה בכל מקרה!!! זה פתר את הבעיה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.