עבור לתוכן

האם יש לוח אם שהוא גם בשביל DDR ו- RDR?

Featured Replies

פורסם

כי יש לי זיכרון של rdr על הלוח אם...וממש מעט זיכרון יש לי 128 ואני רוצה לדעת אם כדאי לשפר את הזיכרון ובכמה...ואם מישהו יכול לתת לי קישור לאיזה זיכרון טוב במחיר נחמד כי גם ככה הארדיראם הזה עולה פי 2 מדידיראם, או שאולי אני יכול להחליף לוח אם ואם זה כדאי אז עד 600 שקל. ומישהו יכול להגיד לי למה לעזאזל ארדיראם עולה פי 2 מדידיראם?? שלפי מה שראיתי הדידיראם מהיר ממנו זה ממש לא הגיוני.

תודה..!!

פורסם

הRDRAM הרבה יותר יקר בגלל תהליך הייצור שלו. לצערך אתה לא יכול לשים באותו לוח גם DDR וגם RDRAM - תיאלץ להחליף לוח.

והDDR נותן ביצועים יותר טובים בגלל שהוא עובד ב64BIT והRDRAM עובד ב16BIT.

פורסם
  • מחבר

לצערי באמת...אז מה אתה אומר כדאי לי אם כבר להחליף לוח?...אז תן איזו המלצה טובה עד 550-650 שקל...

פורסם

קח את Abit AI7 שהוא פצצה...

אומנם הוא עולה קצת יותר מ650 בערך 670 אני חושב, אבל תנסה לארגן איזה הנחה בחנות שאתה מכיר, בכל מקרה הוא מעולה ושווה

כל אגורה.

פורסם
  • מחבר

אין בעיה המחיר דווקא סבבה

תודה אחי

המעבד שלי הוא גם 1400 מגה הרץ, זה טוב? או שיהיו לי איתו בעיות?

פורסם

אני לא בטוח אם הלוח יתמוך במעבד שלך בגלל צריכת המתח שלו. תיכנס לאתר של אביט ותבדוק אם הוא תומך

פורסם

לא בטוח שזה תואם כי גם לי יש איזה פנטיום 4 1.5 וזה Socket אחר 423 ואצל הלוח זה 478.

תראה אם אתה קונה גם מעבד הכל יצא לך כבר איזה 1600-1700 שקל, אז כבר משתלם Amd .

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי באיזה בדיוק מעבדים הוא תומך, אבל זה מה שהיה רשום

Processor

Supports Intel Pentium 4 /Celeron CPU (Northwood)

Supports Intel Hyper-Threading Technology

New power design for Prescott CPU

Front Side Bus: 800/533/400MHz

ואי איזה פאק עכשיו להחליף הכל.

הלוח אם שלי כרגע הוא D850GB של אינטל...אז כדאי להחליף או שאפשר לצ'פר קצת את המחשב?

פורסם

לא רק שהמעבד שלך לא תואם חשמלית, הוא אפילו לא יכנס לסוקט.

תמכור את השילוש הישן ותקנה חדש, או שתחכה שיהיה לך כסף. כרגע אין הרבה מה לעשות עם המחשב הזה.

פורסם

כמו שאמרתי זה לא אותו Socket , אם יש לך תקציב תקנה שילוש חדש.

אני מניח ששילוש טוב amd מתחיל בסביבות 1500 , תברר מה התקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים